}
Αρχική / Slider / Στον Σκλαβενίτη ο Άδωνις Γεωργιάδης. Έτσι θα μπαίνουμε στα σούπερ μάρκετ.

Στον Σκλαβενίτη ο Άδωνις Γεωργιάδης. Έτσι θα μπαίνουμε στα σούπερ μάρκετ.

Στο κατάστημα Σκλαβενίτη στη Νέα Χαλκηδόνα βρέθηκε στις 7.30 σήμερα το πρωί ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να ελέγξει τον τρόπο με τον οποίο τα σούπερ μάρκετ θα εφαρμόσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για την αποφυγή του συνωστισμού που παρατηρήθηκε στο Σαββατοκύριακο.

Από σήμερα, και ενώ παραμένουν κλειστά εμπορικά κέντρα, μπαρ, καφετέριες, καταστήματα εστίασης (εκτός από delivery και take away), κέντρα αισθητικής, μουσεί

α, βιβλιοθήκες και άλλα, λαμβάνονται μέτρα και στα σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα, τα σούπερ μάρκετ οφείλουν να αναπτύξουν μηχανισμούς ελέγχου στις εισόδους των καταστημάτων ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού και συμφόρησης στους χώρους στάθμευσης.

Στα σούπερ μάρκετ οφείλεται να τηρείται η αναλογία του ενός ατόμου ανά 10 τ.μ και με ελάχιστη απόσταση τα δύο μέτρα μεταξύ τους.

Για να εξασφαλιστεί η αναλογία του ενός ατόμου ανά 10 τ.μ., ο πελάτης θα παραλαμβάνει με την είσοδό του μια αριθμημένη κάρτα εισόδου την οποία θα παραδίδει όταν θα ολοκληρώνει την επίσκεψή του.

Επίσης, τα σούπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργούν όλα τα καταστήματα τους και τις Κυριακές, αποκλειστικά για την εκτέλεση παράδοσης αγαθών κατ’ οίκον (delivery) στους καταναλωτές, για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί από ηλεκτρονικό κατάστημα τους, ενώ ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων επιτρέπεται όλο το 24ωρο.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.