}
Αρχική / Slider / Επιτυχημένη η εκδήλωση για τα 45 χρόνια Νέας Δημοκρατίας

Επιτυχημένη η εκδήλωση για τα 45 χρόνια Νέας Δημοκρατίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας «Ο Αθανάσιος Διάκος» η εκδήλωση της Τοπικής μας Οργάνωσης για τα 45 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος μας, παρουσία βουλευτών, στελεχών και πλήθους μελών και φίλων της παράταξης.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Βουλευτής Β’ Πειραιά της ΝΔ κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Χαιρετισμούς έκαναν η Βουλευτής Βορείου Τομεα Β’ Αθηνών της ΝΔ κα Ζωή Ράπτη, ο Διευθυντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ, Αναπληρωτής Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ και Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ κ. Στέλιος Κονταδακης, ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων ΝΔ κ. Νίκος Παγώνης, ο Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ κ. Σπύρος Αβραμάκος, ο Τομεάρχης της Β4 ΝΟΔΕ κ. Νίκος Φατούσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Δημόπουλος.

Εκ μέρους της Τοπικής μας Οργάνωσης χαιρετισμό έκανε η Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κα Βάσω Φιλιππάτου.

Στην εκδήλωση μας τιμήθηκαν όλοι οι εθελοντές εκλογικοί αντιπρόσωποι και επόπτες της Τοπικής που συνέδραμαν αποφασιστικά στην προσπάθεια των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, μας τίμησαν με την παρουσία τους και οι Πολιτεύτριες Βορείου Τομέα Β’ Αθηνών της ΝΔ κ.κ. Ιωάννα Καλαντζάκου και Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, η Πολιτεύτρια Α΄Αθηνών της ΝΔ κα Ιουλία Μητριάνου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ.κ. Σοφία Αλυμάρα και Γιώργος Αγγελόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Βόρειας Αττικής κα Γεωργία Βλάχου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ.κ. Χάρης Τομπούλογλου, Σοφία Αλεφραγκή και Τάκης Αθανασόπουλος,ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής κ. Τίμος Κωστόπουλος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κα Μάρθα Σαμαρά, ο Γραμματέας της Β4 ΝΟΔΕ ΝΔ κ. Γιώργος Τσούκας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Χρήστος Τριανταφύλλου, ο Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Ρένος Αρβανίτης, οι δημοσιογράφοι κ.κ. Γιώργος Κοντονής και Διαμαντής Σεϊτανίδης καθώς και Πρόεδροι και Μέλη Τοπικών της περιοχής ευθύνης της Β4 ΝΟΔΕ και όμορων περιοχών.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.