}
Αρχική / Slider / Με αισιοδοξία ξεκίνησαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς τη νέα σχολική χρονιά

Με αισιοδοξία ξεκίνησαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς τη νέα σχολική χρονιά

Ιδιαίτερα αισιόδοξοι οι παλαιότεροι και με το χαμόγελο τα πρωτάκια, ξεκίνησαν τη νέα σχολική χρονιά. Εκπαιδευτικοί και γονείς τους ευχήθηκαν καλή πρόοδο. Αισθητή σε όλα τα σχολεία η παρουσία της νέας Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Κωνσταντινίδη, τον οποίο συναντήσαμε στο 8ο Δημοτικό Σχολείο μαζί με τον πρ. Δήμαρχο Παντελή Γρετζελιά.

Καλή δύναμη σε όλους και από την Φιλαηδόνα

Δείτε το φωτορεπορτάζ…

Στο 80 Δημοτικό Σχολεία βρέθηκαν για να ευχηθούν καλή σχολική χρονιά ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Τάσος Κωνσταντινίδης και ο πρ. Δήμαρχος Παντελής Γρετζελιας.
Ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Κουτσάκης απευθυνόμενος στα πρωτάκια και τους μεγαλύτερους, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας. Δίπλα ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Κοπελούσος και ο πρ. της κοινότητας της Νέας Χαλκηδόνας Ηλίας Γκρίντζαλης. Αριστερά η Τοπική Σύμβουλος Χαρά Δαρσακλή
Στο 7ο Δημοτικό βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων Χρήστος Γρετζελιάς με τον Γραμματέα του ΔΣ Γιώργο Αναγνώστου
Παρούσα η Δημοτική Αρχή και στο 4ο Δημοτικός Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας. Την εκπροσώπησε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Κοσκολέτος
Στο 1ο Γυμνάσιο ο Αντιδήμαρχος Παιδίας, με τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ και τον εντεταλμένο πρασίνου Σπύρο Γραμμένο


Διαβάστε επίσης

Έναρξη 2/10 για τους Κρήτες

Ξεκινούν οι δραστηριότητες της Ένωσης Κρητών Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας και θα είναι πλούσιες όπως …

One comment

  1. Γονιός 1ου Δημοτικού ΝΧ

    Τόσο η απελθούσα Δυναμη Πολιτών όσο και η νυν Πολιτών Πολιτεία αντί να βγάζουν περισπούδαστες πολιτικές ανακοινώσεις, λες και είναι κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ας μας εξηγήσουν για ποιο λόγο οι περιβάλλοντες χώροι των δύο δημοτικών σχολείων της Νέας Χαλκηδόνος σήμερα, πρώτη μέρα λειτουργίας, παρουσιάζουν αυτή την εικόνα. Ο πεζόδρομος που περνάει από την κεντρική είσοδο του 1ου Δημοτικού θυμίζει επαρχιακό καρόδρομο της δεκαετίας του ’50 με μπάζα και χώματα και ένα ξεχαρβαλωμένο φρεάτιο που ας ελπίσουμε ότι δεν θα τραυματιστεί κάποιο παιδί.
    Οι εκλογές τελείωσαν τον Ιούνιο. Οι μεν έχασαν, οι δε κέρδισαν.
    Φταίνε οι προηγούμενοι που ή δεν προγραμμάτισαν σωστά τα έργα ή επειδή έχασαν τα έγραψαν όλα στα παλιά τους τα παπούτσια; Φταίνε οι τωρινοί που όλο το καλοκαίρι πανηγύριζαν και δεν ενημερώθηκαν για την κατάσταση; Όποιοι και να φταίνε απαιτούνται κάποιες εξηγήσεις. Και από τους μεν και από τους δε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.