}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Υποψήφιος με τον Γιάννη Βούρο και ο Μιχάλης Κουτσάκης.

Υποψήφιος με τον Γιάννη Βούρο και ο Μιχάλης Κουτσάκης.

Πρώτη η Φιλα-ηδόνα σας ενημέρωσε την Κυριακή που μας πέρασ,ε για την παρουσία του Μιχάλη Κουτσάκη στην ομιλία του Γιάννη Βούρο στο Κάτω Κουκλάκι. Πριν λίγη ώρα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση της υποψηφίότητάς του, με τον συνδυασμό “Πολιτών Πολιτεία”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Κουτσάκη και την προσχώρηση της παράταξής του «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία».

Η εμπειρία του και η συνεχής διάθεση προσφοράς που έχει καταθέσει επί σειρά ετών  στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα αποτελέσουν ισχυρά όπλα προκειμένου μετά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όλοι μαζί να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης που αγαπάμε .

Η παρουσία του καταγράφεται ως εγγύηση  και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αρετή των συνεργασιών πάντα προς όφελος της πόλης μας και των συνδημοτών μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Μιχάλη Κουτσάκη.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πνοή” με βάση τον εκλογικό νόμο και τις συνεργασίες που αυτός επιβάλλει με το σύστημα της απλής αναλογικής, αποφάσισε να συμπράξει προγραμματικά με την παράταξη “Πολιτών Πολιτεία” και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Βούρο, προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουν έναν ισχυρό αυτοδιοικητικό πόλο πάντα προς όφελος της Νέας Φιλαδέλφειας, της Νέας Χαλκηδόνας και των δημοτών τους.

Με εκτίμηση ο επικεφαλής της Νέας Πνοής

Μιχάλης Κουτσάκης


Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.