}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Άμεση ανάγκη βελτίωσης των υποδομών

Άμεση ανάγκη βελτίωσης των υποδομών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Φιλαδέλφεια- Ν. Χαλκηδόνα, 29/3/2019

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ

 Η βελτίωση των υποδομών της πόλης μας σε σχέση με τους δημόσιους χώρους (Άλσος, Πλατείες, πάρκα και πράσινο, κατάσταση πεζοδρομίων και προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ και των πολιτών όλων των ηλικιών, οδοφωτισμός, καθαριότητα) αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα του συνδυασμού μας «Πόλης Ενότητα». Αυτό έχει ήδη διαφανεί από σειρά δράσεων, τοποθετήσεων και την αρθρογραφία στελεχών μας, που ασχολούνται μεθοδικά με όλα όσα ενοχλούν τον κάθε κάτοικο του δήμου μας προσπαθώντας να τα βελτιώσουν. Ο συνδυασμός μας, θεωρώντας πως η πόλη μας εδώ και τέσσερα και πλέον χρόνια έχει αφεθεί στη μοίρα της, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η καθημερινότητα των πολιτών και η ποιότητα της ζωής όλων μας, καταγράφει συστηματικά τα σημεία που χρειάζονται άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση, όχι για να ασκήσει «προεκλογική κριτική», όπως θα σπεύσουν κάποιοι να μας κατηγορήσουν, αλλά για να τα εντάξει στον άμεσο σχεδιασμό μας για την ανάταξη της πόλης. Εξάλλου οι συνδημότες μας, που βιώνουν την κατάσταση αυτή, έχουν και κρίση και διαισθάνονται την αναγκαιότητα να αλλάξει η πορεία της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού αυτού, κλιμάκιο του συνδυασμού μας με τον υπεύθυνο για τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών Νίκο Τσορβά, έκανε επιτόπια αυτοψία και καταγραφή της κατάστασης στο πάρκο που βρίσκεται επί της οδού Πλαστήρα, πίσω ακριβώς από το κτήριο της «Ρενώ». Οι εικόνες αποτυπώνουν όχι μόνο την πραγματικά άθλια κατάσταση ενός πολύ όμορφου κάποτε πάρκου, αλλά και τη νοοτροπία απαξίωσης και αδιαφορίας της δημοτικής αρχής όχι μόνο για την αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας, αλλά και για την εν γένει ποιότητα στην καθημερινότητα του πολίτη.

Η καταγραφή αυτή θα συνεχιστεί με σκοπό να ολοκληρωθεί το στοχευμένο και άμεσα υλοποιήσιμο σχέδιό μας για την ανάταξη της πόλης με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Οι εικόνες αυτές αποτελούν ντροπή για τη Ν. Φιλαδέλφεια – Ν. Χαλκηδόνα και θα γίνουν τα πάντα από μεριά μας ώστε να εκλείψουν. Το οφείλουμε στα παιδιά μας!

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.