}
Αρχική / Slider / Χτυπήματα κάτω από τη μέση;

Χτυπήματα κάτω από τη μέση;

Η Δημοτική Αρχή, αποφάσισε να εκδώσει την Δημοτική Ενημέρωση. Μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης, είχε συμφωνήσει στην έκδοση μιας ενημερωτικής εφημερίδας για τους πολίτες. Είχε αποφασιστεί μάλιστα να δοθεί χώρος και στην αντιπολίτευση. Μια σελίδα από τις δεκαέξι.

Δεν είχε όμως κάποιος στο μυαλό του, αυτό που είδαμε στα δύο πρώτα φύλλα της Δημοτικής Ενημέρωσης. Και πιθανότατα εκεί οφείλεται η άρνηση της αντιπολίτευσης να αξιοποιήσει τον χώρο που δικαιούται.

Όταν λέμε Δημοτική Ενημέρωση εννοούμε ενημέρωση για δραστηριότητες του Δήμου που προγραμματίζονται και δεν πρέπει να διαφύγουν της αντίληψης των πολιτών. Ή και προγραμματισμοί που χρειάζονται ένα είδος διαβούλευσης ώστε να ζυμωθούν στην κοινωνία και να υπάρξει ένας διάλογος. Αυτό που είδαμε είναι τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής. Προεκλογικά φυλλάδια δηλαδή από τις τσέπες όλων των πολιτών.

Και να ήθελε δε να γράψει η αντιπολίτευση, θα ήταν πολύ εύκολο να αποδομηθεί οποιαδήποτε κριτική ασκούσε σε μια σελίδα, από τις υπόλοιπες 15.

Άσε που, ως αντιπολιτεύσεις αναγνωρίζονται (σύμφωνα με την απόφαση), αυτές που αποχωρούν (από τις παρατάξεις του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου μόνο μια συμμετέχει στις εκλογές του Μαίου) και όποια παράταξη έχει καταθέσει υποψηφιότητα στο πρωτοδικείο. Και πότε γίνεται αυτό; Μα είκοσι μέρες προ των εκλογών.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.