}
Αρχική / Slider / Έριχναν αλάτι για τον πάγο αφού άνοιξαν τα σχολεία;

Έριχναν αλάτι για τον πάγο αφού άνοιξαν τα σχολεία;

Κάποιοι από τους μαθητές έκαναν… «παρέμβαση» στην σελίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας στο Facebook (όλοι άλλωστε περάσαμε από  αυτή την ηλικία), εκδηλώνοντας την επιθυμία τους να μην γίνουν μαθήματα και σήμερα. Τα σχόλια ήταν χαρακτηριστικά για την κατάσταση που επικρατεί στην παιδεία γενικότερα. Ο Δήμαρχος έσπευσε να απαντήσει από την δική του σελίδα με την δημοσίευση «Δεν θα βρει κανείς μεγαλύτερη απόδειξη της αποτυχίας του εκπαιδευτικού συστήματος και της εχθρότητας με την οποία αντιμετωπίζεται από τους μαθητές διαβάζοντας τα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση στο fb του Δήμου για το άνοιγμα των σχολείων αύριο…».

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το ζήτημα είναι ότι σε κάποια σχολεία της πόλης παρατηρήθηκε δυσλειτουργία των καλοριφέρ. Όχι από έλλειψη πετρελαίου αλλά από αμέλεια. Τα σχολεία ήταν κλειστά για πολλές μέρες και όπως φαίνεται τα σώματα χρειάζονταν εξαέρωση. Τα παιδιά λοιπόν ήταν όλη μέρα με τα μπουφάν στις τάξεις προσπαθώντας να ζεσταθούν από την θέρμανση των σωλήνων. Θέλει πολύ σκέψη μάλλον για να φροντίσει κάποιος από τον Δήμο να ελέγξει την κατάσταση των σχολείων, μετά από 20 μέρες διακοπών.

Όπως θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβει κάποιος ότι το αλάτι το ρίχνουμε στα προαύλια όταν έχει παγετό. Τα ξημερώματα δηλαδή. Όχι αφού έχει αρχίσει το μάθημα κατά τις εννέα το πρωί.  

 

Poll: Ψηφίστε ποιον θέλετε Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Διαβάστε πρώτοι ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.