}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Τώρα: Δεν δεχόμαστε την διαστρέβλωση της αλήθειας

Τώρα: Δεν δεχόμαστε την διαστρέβλωση της αλήθειας

Λάβαμε από την Δημοτική Παράταξη “Τώρα” την παρακάτω ανακοίνωση που αποτυπώνει το κλίμα που επικρατεί έξι μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές.

Ως Δημοτική παράταξη οφείλουμε μια απάντηση σε όλους εσάς, επειδή κάποιοι με σχόλια και με άρθρα σε τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης επιχειρούν την διαστρέβλωση της αλήθειας με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Γνωρίζουμε ότι με την ενημέρωσή μας αυτή θα γίνουμε στόχος κάποιων ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης της πόλης μας. Δεν μας φοβίζει κάτι τέτοιο, είναι φυσιολογικό να αντιδρούν έτσι «κάποιοι» εν όψει των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου του 2019.
Από την πρώτη ημέρα της ιδρυτικής διακήρυξης της παράταξης θέσαμε του βασικούς στόχους της προσπάθειάς μας και τις βασικές επιδιώξεις μας για μια καλύτερη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα. Όποιος διαβάσει το φυλλάδιο που κυκλοφορεί στην πόλη ή τα δελτία τύπου που έχουν σταλεί στα μέσα ενημέρωσης θα καταλάβει αμέσως τι εννοούμε.
Δυστυχώς, λίγοι μόνο από αυτούς που διαχειρίζονται sites, blog ανάρτησαν στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της πόλης μας την επιστολή με τους συγκεκριμένους στόχους και τις επιδιώξεις μας.
Ήμασταν οι πρώτοι που ανακοινώσαμε την ίδρυση της παράταξης μας με ανοικτή συγκέντρωση και δεν κρυφτήκαμε πίσω από την αποστολή ενός απλού e-mail.
Είχαμε το θάρρος να βγούμε ανοικτά από νωρίς και να ανακοινώσουμε την κάθοδο μας στις Δημοτικές εκλογές του 2019. Ενημερώσαμε για τις προτεραιότητες μας, όπως θα ενημερώσουμε και για το πρόγραμμα ανάπτυξης για την πόλη. Οι Δημότες είναι αυτοί που θα μας κρίνουν.
Ήμασταν οι πρώτοι που ανακοινώσαμε (με φυλλάδιο, δελτίο τύπου) το πότε θα παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μας για την ανάπτυξη, αλλά και την επίλυση των προβλημάτων της Νέας Φιλαδέλφειας και την Νέας Χαλκηδόνας, δεσμευόμενοι με συγκεκριμένη ημερομηνία , την 1η Ιανουαρίου 2019.
Ο στόχος του επικεφαλής Χρήστου Κοπελούσου, όσο και των στελεχών της παράταξης είναι να επιδιώξουμε και να προσπαθήσουμε να δώσουμε πρόσθετη αξία σε όλα τα επίπεδα και να κάνουμε καλύτερη την ζωή των Δημοτών-κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.
Ούτε «πικραμένοι» είμαστε, ούτε έχουμε την ανάγκη να δείξουμε «ωραίες φωτογραφίες και κοινότοπα συνθήματα».
Θα εκτιμούσαμε αν ο κάθε συντάκτης «πικρόχολου σχόλιου» μας είχε ανακοινώσει ξεκάθαρα πως τον ενδιαφέρει η κάθοδός του στις Δημοτικές εκλογές ώστε να ενημερωνόμασταν και εμείς αλλά και οι Δημότες, για τις προτεραιότητες και τους στόχους του για την πόλη. Είναι πολύ εύκολο στο να διοργανώνεις κρυφές συναντήσεις με διάφορους ανθρώπους της περιοχής και να συζητάς για την κάθοδό σου στις Δημοτικές εκλογές και παράλληλα να ασκείς κριτική μέσα από ένα ηλεκτρονικό site για τους υπόλοιπους υποψηφίους.
Αν υπάρχει κάποιον που θεωρεί εαυτόν ως τον ένα και μοναδικό «σωτήρα», με εμπειρία, με γνώση πολιτικής, τον ικανότερο όλων, ας βγει να το πει. Να τον κρίνει και αυτόν ο λαός της πόλης.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Τώρα, ώρα Νέα Φιλαδέλφεια -Νέα Χαλκηδόνα» Χρήστος Κοπελούσος έχει δοκιμαστεί, η αγάπη του για την πόλη, η εργατικότητα του και η εμπειρία του στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της πόλης δεν μπορούν να αμφισβητηθούν πλέον από κανέναν, αφού το επιβεβαιώνουν οι συμπολίτες μας που τον τιμούν πάντα στις πρώτες θέσεις σταυρού προτίμησης ως Δημοτικό Σύμβουλο τόσα χρόνια τώρα.
Δεχόμαστε την κριτική, δεχόμαστε παρατηρήσεις, όχι όμως τις ανακρίβειες και την διαστρέβλωση της αλήθειας.
Από την αρχή της προσπάθειας μας, τονίσαμε ότι η σημερινή Διοίκηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, Χωρίς όραμα, χωρίς ιδέες, με αναβλητικότητα και έλλειψη συντονισμού κρατά με πολλά λόγια τον Δήμο καθηλωμένο σε πολύ μικρής εμβέλειας έργα.
Ο επικεφαλής της παράταξής μας Χρήστος Κοπελούσος, στα τελευταία 4 ½ χρόνια της θητείας του ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου άσκησε την αντιπολίτευση του —όσο του επέτρεπε το καταστατικό του Δημοτικού Συμβουλίου, μην ξεχνάμε ότι δεν ήταν επικεφαλής παράταξης— με παρεμβάσεις, τοποθετήσεις, διαμαρτυρίες απέναντι στην Διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου. Υπάρχουν, άλλωστε αναρτημένα στο διαδίκτυο και καταχωρημένα στα πρακτικά των Δημοτικών συνεδριάσεων).
Ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Κοπελούσος και οι συνεργάτες του πιστεύουν ότι το Δημοτικό Συμβούλιο μιας πόλης δεν είναι πεδίο μάχης. Το Δημοτικό Συμβούλιο μιας πόλης πρέπει να μείνει μακριά από κομματικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις και να εργασθεί για το συμφέρον της πόλης και των Δημοτών αντιμετωπίζοντας τα τεράστια προβλήματά τους.
Το να πεις ένα «συγχαρητήρια» σε μία Δημοτική Αρχή —που δεν είσαι μέλος της— για την υλοποίηση μιας προσπάθειας, αποσκοπεί στη δημιουργία υγειών πολιτικών σχέσεων μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών.
Ο στείρος αρνητισμός δεν ωφελεί κανέναν. Όλοι κάνουν και σωστά πράγματα.
Ο επικεφαλής της παράταξής μας Χρήστος Κοπελούσος πότε δεν στήριξε την «Δύναμη Πολιτών» και την υποψηφιότητα του Άρη Βασιλόπουλου με άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια υπέρ του —όπως έκαναν κάποιοι διαχειριστές ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης— και στην πορεία να «γύρισε» εναντίον του .
Η Δημοτική Παράταξη «Τώρα, ώρα Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα» δημιουργήθηκε από εμπείρους και ικανούς ανθρώπους, με νέους και παλαιούς, με την αυτοδιοικητική εμπειρία των παλαιότερων και με τον ενθουσιασμό και τη διάθεση για προσφορά των νεότερων.
Δημιουργήθηκε από την ανάγκη που έχει ο Δήμος μας να αλλάξει σελίδα.
Προχωράμε μπροστά χωρίς να κοιτάμε πίσω, χωρίς να ακούμε τα πικρόχολα σχόλια, προχωράμε ενωμένοι και όλοι μαζί για να φτιάξουμε την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα που αγαπάμε, την Νέα Χαλκηδόνα και την Νέα Φιλαδέλφεια που ζούμε.
«Τώρα, ώρα Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα»
Με εκτίμηση
ο Επικεφαλής Χρήστος Κοπελούσος
και η Οργανωτική Επιτροπή
της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα, ώρα»

.
.
.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

This poll is no longer accepting votes

Ποια είναι τα κριτήριά σας για την επιλογή Δημάρχου; (κάντε μέχρι 5 επιλογές)
333 votes

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

One comment

  1. Αυτό το δελτίο τύπου ήταν ΚΑΙ έξυπνο ΚΑΙ στοχευμένο. Ευχάριστη έκπληξη από τον Κοπελούσο! Και δεν του το ‘χα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.