}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Δελτίο τύπου διευκρίνηση από το «Τώρα»

Δελτίο τύπου διευκρίνηση από το «Τώρα»

Διευκρινήσεις για το πρωινό μας δημοσίευμα απέστειλε ο Χρήστος Κοπελούσος. Παραθέτουμε το δημοσίευμά μας και το Δελτίο Τύπου που μας έστειλε, χωρίς να έχουμε ακριβώς καταλάβει για ποιούς «σκοπούς» μιλάει, εφόσον από το Δελτίο Τύπου επιβεβαιώνεται απολύτως το ρεπορτάζ μας. Ας είναι, εμείς θα συνεχίσουμε να παρέχουμε έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση.

Το Δημοσίευμά μας.
Σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτει η Φιλα-ηδόνα, ο υποψήφιος Δήμαρχος, πλέον, Χρήστος Κοπελούσος, παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, την παραμονή της συγκέντρωσης που πραγματοποίησε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Την περασμένη Τρίτη δηλαδή, 30/10. Ο Χρήστος Κοπελούσος είχε επανεκλεγεί για πολλοστή φορά, τον περασμένο Μάϊο και είχε αναλάβει την θέση του υπευθύνου τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι λόγοι παραίτησής τους οποίους αναφέρει, είναι η διευκόλυνση της ΝΔ λόγω της υποψηφιότητάς του και η συμβολή σε ένα ήρεμο και πολιτισμένο εκλογικό κλίμα. Δεν φαίνεται όμως να ενστερνίζονται όλοι τις απόψεις αυτές αφού γνωστός παράγων της περιοχής πράττει ακριβώς τα αντίθετα. Όχι βέβαια για τους ίδιους λόγους.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας και ο Κώστας Κωνσταντόπουλος που βρέθηκε στην πρόσφατη συγκέντρωση στο πλευρό του Χρήστου Κοπελούσου, παραιτήθηκε διαφωνώντας με την «φιλοσοφία» της τοπικής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο ίδιος μας ανέφερε.
Και οι δύο παραμένουν απλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας.
Παραμένει μέλος του Δ.Σ. της τοπικής Νέας Δημοκρατίας ο έτερος στενός συνεργάτης του Χρήστου Κοπελούσου, Χρήστος Τριανταφύλλου.

Το Δελτίο Τύπου
Σε απάντηση δημοσιεύματος που κυκλοφορεί σε τοπικό site, ενημερώνουμε το εξής:
Βάση εγκυκλίου της Γραμματείας Οργανωτικού του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας -που εκδόθηκε λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση της παράταξής μας- αναφέρει ότι δεν μπορεί να είναι κάποιος -ισχύει για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο για την περιοχή μας- μέλος Διοικητικού συμβουλίου και πόσο μάλλον Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αν θα είναι και Υποψήφιος Δήμαρχος.
Για αυτό το λόγο και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα, ώρα Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα» και Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Κοπελούσος παραιτήθηκε από την θέση του Υπευθύνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μετά από συνεννόηση που είχε με την Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να συμβάλει σε ένα ήρεμο και πολιτισμένο εκλογικό κλίμα στην απόφαση αυτή.
Ο Χρήστος Κοπελούσος παραμένει ενεργό μέλος της Δημ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας της περιοχής μας στο πλευρό του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Οργάνωσης και συνεχίζει να συμβάλει στην σωστή λειτουργία του γραφείου.
Τέλος, δεν θα ασχοληθούμε καθόλου άλλο με το συγκεκριμένο δημοσίευμα και τους τυχόν «σκοπούς» που είχε ο συντάκτης του.

Πέντε επίσημοι υποψήφιοι και έπεται συνέχεια


.
.
Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

Είστε ικανοποιημένος/η από την σημερινή Δημοτική Αρχή της Φιλα-ηδόνας και τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο (;)

Διαβάστε επίσης

Devoidness ένας δικός μας καλλιτέχνης της street art και όχι μόνο.

Πριν 10 χρόνια, μαζί με φίλους και συμμαθητές του, έκανε εικαστική παρέμβαση στην οδό Αχαρνών, …

One comment

  1. Το (ας το πούμε) δελτίο τύπου του συμπαθέστατου κατά τα λοιπά Χρήστου, μου θυμίζει εκείνο το παλιό ανέκδοτο («Άντε γ…… εσύ κι ο γρύλος σου»).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.