}
Αρχική / Slider / Νίπτει τας χείρας του ο Δήμος. Απλά θα καθαρίζει.

Νίπτει τας χείρας του ο Δήμος. Απλά θα καθαρίζει.

Δελτίο τύπου απέστειλε πριν λίγη ώρα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, σχετικά με το σοβαρό περιστατικό που έγινε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας και ανάγκασε τους γονείς να μην επιτρέψουν στα παιδιά να παρακολουθήσουν τα μαθήματα. Ούτε λόγος για φύλαξη του σχολείου που ζητούν γονείς και εκπαιδευτικοί. Από το πρωί δεχόμαστε καταγγελίες και παράπονα από αγανακτισμένους γονείς, όπως η παρακάτω μητέρα.

kataggelia

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Δήμου και το αποκλειστικό πρωινό ρεπορτάζ της Φιλα-ηδόνας

Δελτίο τύπου
Άμεση παρέμβαση καθαρισμού και απολύμανσης σχολείου μετά από παραβίαση από τοξικομανείς
Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Ν. Χαλκηδόνας, όταν το πρωί διαπίστωσαν ότι το προαύλιο του σχολείου είχε παραβιαστεί από τοξικομανείς που φεύγοντας είχαν αφήσει πίσω τους σύριγγες και ακαθαρσίες.
Επιτόπου έσπευσαν, αμέσως μετά την κλήση της Δ/ντριας του σχολείου, ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Τεχν. Υπηρεσιών Γιάννης Καλαμπόκης και Καθαριότητας Νίκος Ανανιάδης καθώς και ο πρόεδρος της Α’ Σχολικής επιτροπής Παύλος Παπαθεοφάνους. Ταυτόχρονα επιλήφθηκε και η Δ/νση Καθαριότητας, με καθαρισμό και απολύμανση του χώρου.
Σε περιστατικά παραβιάσεων, βανδαλισμών και κλοπών ο Δήμος αποκαθιστά τα προβλήματα και ενημερώνει εγγράφως την Αστυνομία. Δεδομένου ωστόσο ότι αυξάνει η συχνότητα τέτοιων περιστατικών, η Δημοτική Αρχή θα ανοίξει οργανωμένο διάλογο με όλη τη σχολική κοινότητα το επόμενο διάστημα με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Έκτακτο: έστειλαν τα παιδιά σπίτια τους στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας

.
.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

This poll is no longer accepting votes

Είστε ικανοποιημένος/η από την σημερινή Δημοτική Αρχή της Φιλα-ηδόνας και τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο (;)
467 votes

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …