}
Αρχική / Slider / Έκτακτο: έστειλαν τα παιδιά σπίτια τους στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας

Έκτακτο: έστειλαν τα παιδιά σπίτια τους στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας

Είναι η τρίτη στη σειρά φορά που στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος, με την έναρξη της σχολικής ημέρας, επικρατεί απαράδεκτη κατάσταση. Ακαθαρσίες και αντικείμενα που παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών ουσιών βρίσκονται στους αύλειους χώρους.

Η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών ότι τα παιδιά δεν ήταν δυνατόν να κάνουν διάλειμμα και να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες και οι γονείς δεν επέτρεψαν στα παιδιά να παραμείνουν στο σχολείο. Ουσιαστικά το σχολείο έκλεισε και τα παιδιά στάλθηκαν στα σπίτια τους αφού δεν μπορούσαν να κινηθούν ελεύθερα στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη με την παρουσία του Δημάρχου, εκπροσώπων του δήμου και της αστυνομίας ώστε να βρεθεί λύση και το σχολείο να λειτουργήσει την Δευτέρα. Η σχολική επιτροπή και οι αρμόδιοι του Δήμου ήταν ενήμεροι για τα προηγούμενα κρούσματα αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τα χειρότερα που οδήγησαν στη σημερινή αναστολή λειτουργίας του σχολείου.

Η εφημερίδα μας βρέθηκε στο χώρο αλλά δεν θα δημοσιεύσει φωτογραφίες για ευνόητους λόγους. Μπορούμε όμως να μεταφέρουμε την αίσθηση εγκατάλειψης που επικρατεί στους γονείς στη Νέα Χαλκηδόνα, όπως μας το εξέφρασαν.

.
.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία της Φιλα-ηδόνας

This poll is no longer accepting votes

Είστε ικανοποιημένος/η από την σημερινή Δημοτική Αρχή της Φιλα-ηδόνας και τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο (;)
467 votes

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …