}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Σε live streaming το εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ

Σε live streaming το εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ

Έντονο ενδιαφέρον

Χιλιάδες είναι οι θεάσεις, των βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά από ερασιτέχνες σε κανάλια του YouTube, από το εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον είναι έντονο από όλη την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των φιλάθλων της ΑΕΚ για την πορεία των έργων, αποτυπώνεται στα μάτια των δεκάδων που στέκονται καθημερινά στο ΒΔ σημείο του γηπέδου, σημείο από το οποίο υπάρχει οπτική επαφή με το εργοτάξιο. Ένας επαγγελματίας μάλιστα, ζήτησε άδεια να εγκαταστήσει στο σημείο αυτό την καντίνα του.

Το ενδιαφέρον των φορέων

Μηχανικοί από το πανεπιστήμιο αλλά και ιδιωτικές τεχνικές εταιρείες, έχουν ζητήσει να επισκεφθούν για επιστημονικούς λόγους τον χώρο και να συντάξουν εργασίες για όλα τα στάδια κατασκευής του. Λύκειο από την Δάφνη ζήτησε να επισκεφθεί το γήπεδο και την τροπαιοθήκη της Ένωσης ώστε να μιλήσουν στα παιδιά για τις χαμένες πατρίδες, την προσφυγιά και την μεγάλη ιδέα που εκπροσωπεί η ΑΕΚ.
Αυτά είναι τα ευχάριστα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ και θα ενταθούν με την πρόοδο των έργων.
Δυστυχώς, όπως ενημερωθήκαμε, το εργοτάξιο θα είναι κλειστό για όλους μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο του φέροντα οργανισμού, στα τέλη Απριλίου. Για λόγους ασφαλείας. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα μπορούν να οργανωθούν επισκέψεις, από επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς φορείς αλλά και συλλόγους. Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της ΑΕΚ θα είναι, να μεταφερθεί στο γήπεδο το μουσείο με τα τρόπαια και τα ιστορικά ντοκουμέντα της ομάδας.

Live steaming

Η μεγάλη έκπληξη και ευχάριστη εξέλιξη που θα έρθει άμεσα για όλους, είναι η εγκατάσταση καμερών live μετάδοσης της προόδου των έργων. Η εικόνα από το γήπεδο, θα βρίσκεται το αμέσως επόμενο χρονικό, διάστημα 24 ώρες το 24ωρο στις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών παγκοσμίως με live streaming.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.