}
Αρχική / SOCIAL MEDIA report / Εξετάζει η αποκεντρωμένη διοίκηση το άιτημα για το νέο Κένταυρο

Εξετάζει η αποκεντρωμένη διοίκηση το άιτημα για το νέο Κένταυρο

Εκβιάζεται από την αποκεντρωμένη διοίκηση και την διεύθυνση δασών η διοίκηση; σύμφωνα με την Δημοτική Σύμβουλο της Δύναμης Πολιτών κ. Ανδρέου.Την ανάρτηση προκάλεσε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Πολίτης».

Δείτε το άρθρο.

Συμβαίνει τώρα – επί τόπου εξετάζει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση το αίτημα για το νέο Κένταυρο

Στο Άλσος βρίσκεται αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΟΛΙΤΗ, κλιμάκιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για να εξετάσει το αίτημα του Δήμου για το νέο αναψυκτήριο στη θέση του κατεδαφισμένου Κένταυρου. Συγκεκριμένα στο χώρο βρίσκονται ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αντώνης Κοκκινάκης και ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Δασών Σωτήρης Σίμνος.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος μετά την κατεδάφιση του παλαιού αναψυκτηρίου ξεκίνησε τον σχεδιασμό του νέου αναψυκτηρίου και είχε συνεχείς συναντήσεις με τις αρμόδιες υπηρεσίες, από τις οποίες έλαβε τις νόμιμες προδιαγραφές για το σχεδιασμό ενός κτιρίου που να σέβεται το περιβάλλον. Παρόλα αυτά κι ενώ ο Δήμος από τις 30 Ιανουαρίου 2017 έχει στείλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής φάκελο με την αρχιτεκτονική προμελέτη του αναψυκτηρίου, μέχρι πρόσφατα δεν είχε λάβει απάντηση. Το θέμα έχει κολλήσει στην Διεύθυνση Δασών, από όπου διατυπώθηκαν αιχμές για την απομάκρυνση των αυθαίρετων κατασκευών του Άλσους και συγκεκριμένα για την απομάκρυνση του σταθμού των απορριμματοφόρων, παρόλο που ο Δήμος έχει λάβει σχετική απόφαση εδώ και ένα χρόνο. Σημειωτέον ότι το σχέδιο του Δήμου έχει λάβει έγκριση και από Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής της Περιφέρειας.

Το θέμα του αναψυκτηρίου είχε τεθεί στην ημερήσια διάταξη του προηγούμενου Δημοτικού Συμβούλιου (1/11/2017), αλλά δεν συζητήθηκε λόγω της απουσίας – αποχώρησης της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.