}
Αρχική / Slider / Μια εξαιρετική υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο Γιάννης Βούρος. Σημαντική για την πόλη μας η παρουσία της Χριστίνας Σούκερη- Παπασταμάτη.

Μια εξαιρετική υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο Γιάννης Βούρος. Σημαντική για την πόλη μας η παρουσία της Χριστίνας Σούκερη- Παπασταμάτη.

Δελτίο Τύπου

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως η κ. Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη, θα είναι υποψήφια στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία», στην οποία είναι επικεφαλής ο Δήμαρχος  της πόλης μας κ. Γιάννης Βούρος.

 

Σύντομο Βιογραφικό:

«Η Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει μικρασιατικές ρίζες, καθώς ο παππούς της γεννήθηκε στη Σμύρνη και η γιαγιά της στη Χάβζα της Σαμψούντας κι έφθασαν στην Ελλάδα το 1922 με την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Από το 2018 είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, ενώ από το 2020 κατέχει την θέση της Προέδρου.

Διατέλεσε προϊσταμένη των Τμημάτων Τραπεζικών Μεγεθών και Στρατηγικού Σχεδιασμού στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Ιονικής Τράπεζας και μετά τη συγχώνευση της Ιονικής με την Τράπεζα Πίστεως, στην αντίστοιχη υπηρεσία της Alpha Bank. Υπήρξε εισηγήτρια σε θέματα πιστωτικής και νομισματικής πολιτικής και θέματα προϋπολογισμού τραπεζών στην «Ιονική Εκπαιδευτική» και εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών.

Εργάστηκε επίσης, στη Γενική Τράπεζα ως υποδιευθύντρια στη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού και ανέλαβε κορυφαίο επιτελικό ρόλο κατά την εξαγορά της Γενικής από τη Société Générale, ενώ στη νέα τράπεζα, Geniki Bank, ανέλαβε επικεφαλής Στρατηγικής και Μάρκετινγκ Μεγάλων Πελατών. Αποτέλεσε μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Ενεργητικού – Παθητικού της τράπεζας, ενώ χρημάτισε και Τραπεζικός Διαμεσολαβητής.

Από μικρή ηλικία και μέχρι την εφηβεία ασχολήθηκε με τον κλασικό αθλητισμό. Κατά την περίοδο των σπουδών της ήταν αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΟΠΑ).

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master of Arts (M.A.) στην Οικονομική Ανάπτυξη και τον Προγραμματισμό. Μιλά τρεις ξένες γλώσσες κι έχει δίπλωμα της διεθνούς γλώσσας Esperanto.

Είναι παντρεμένη με τον Αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Χαλκηδόνα και μητέρα δυο παιδιών».

Μετά την προσχώρηση της κ. Σούκερη – Παπασταμάτη, η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» έχει ανακοινώσει 56 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Από το Γραφείο Τύπου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΗΔΟΝΑ

κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ “Γ. ΠΑΥΛΑΚΗΣ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
  • ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
  • ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΛΕΚΚΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ
  • ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΝΤΟ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

 

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Βολές εκατέρωθεν για τις παιδικές χαρές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παιδικές χαρές εντός των διοικητικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.