}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Και επίσημα μαζί Τομπούλογλου – Παπαλουκά – Γούλας

Και επίσημα μαζί Τομπούλογλου – Παπαλουκά – Γούλας

 Και επίσημα ανακοινώθηκε η κοινή κάθοδος της Ευτυχίας Παπαλουκά και του Αλέκου Γούλα με τον συνδυασμό ¨Η πόλη της καρδιάς μας” και υποψήφιο Δήμαρχο τον Χάρη Τομπούλογλου. Οι δυο τους ανακοίνωσαν πριν λίγο καιρό την δημιουργία της παράταξης ΑΚΙΠ που χθες ανακοινώθηκε ότι θα υποστηρίξει τον Χάρη Τομπούλογλου. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση θα επιδιωχθούν και άλλες συμφωνίες.

Ακολουθεί η το σχετικό Δελτίο Τύπου που λάβαμε από την παράταξη ¨Η πόλη της καρδίας μας”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκρότηση κοινού αυτοδιοικητικού μετώπου

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 συνεδρίασαν από κοινού τα συντονιστικά όργανα και τα μέλη της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας», υπό τους Αλέκο Γούλα και Ευτυχία Παπαλουκά, και η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας «Η Πόλη της Καρδιάς μας», υπό τον Χάρη Τομπούλογλου, με αντικείμενο την ανάγκη δημιουργίας κοινού αυτοδιοικητικού μετώπου που θα ανακόψει την απαξίωση της πόλης μας και των συνδημοτών μας και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή Βούρου.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της ανακοίνωσης της «Πόλης της Καρδιάς μας», σύμφωνα με την οποία υιοθετήθηκαν οι 20 άξονες-δεσμεύσεις που δημοσίευσε στις 15 Ιανουαρίου 2023 η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας», και είχε ως στόχο τη διαμόρφωση ενός προγραμματικού πλαισίου συνεργασίας, με κατεύθυνση την αλλαγή σελίδας που χρειάζεται η πόλη μας, μακριά από μικροπολιτικές τακτικές και προσωπικές επιδιώξεις.

Οι δύο κινήσεις-παρατάξεις, με τους επικεφαλής, τις συντονιστικές επιτροπές  και τα μέλη τους, προσήλθαν στο διάλογο χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς όρους για την επιλογή ή μη συγκεκριμένου επικεφαλής, χωρίς αγκυλώσεις, χωρίς παρωπίδες, με δημοκρατικό πνεύμα, αλληλοσεβασμό και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης που τόσο αγαπάμε και όλοι μας και υπηρετούμε αδιάλειπτα.

Ανοιχτά και με διαφάνεια τέθηκαν και συμφωνήθηκαν οι όροι της κοινής πορείας που ξεκινά από τώρα, με τελικό στόχο τη νίκη και την ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής που θα καταφέρει να επανοικοδομήσει τη σχέση του Δήμου με τους πολίτες και να λειτουργήσει προς όφελος της ποιότητας ζωής μας στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα.

Μια κοινή πορεία που οικοδομείται με αρχές και βασίζεται στους 20 άξονες δράσης-προγραμματικές δεσμεύσεις που θα αναλάβουμε την ευθύνη να υλοποιήσουμε, στο πλαίσιο της νέας Δημοτικής Αρχής, εφόσον μας τιμήσουν οι συμπολίτες μας με ψήφο εμπιστοσύνης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ενημερώνουμε πως:

– Μετά από ανοιχτή διαδικασία ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών και των δύο παρατάξεων, σύμφωνα με τη λαϊκή ετυμηγορία, αναδείχθηκε ο Χάρης Τομπούλογλου, ως ο επικεφαλής του κοινού μας μετώπου και ως ο υποψήφιος Δήμαρχος, τον οποίο θα στηρίξουμε σαν μια γροθιά μέχρι τη νίκη.

– Η κάθε μια από τις δύο παρατάξεις, των οποίων τα στελέχη, ως γνωστόν, έχουν διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές και πολιτικές διαδρομές, διατηρεί την πολιτική της κατεύθυνση και τον ιδεολογικό της προσανατολισμό, χωρίς εκατέρωθεν παρεμβάσεις. Από κοινού, όμως, διασφαλίζουν την πλήρη ανεξαρτησία από κόμματα για το νέο κοινό δημοτικό σχήμα, που συγκροτείται καθαρά για να αλλάξει την ζοφερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη μας στη θητεία της Δημοτικής Αρχής Βούρου. Κοινή πολιτική μας ταυτότητα το συμφέρον της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

– Στο ενιαίο ψηφοδέλτιο και σε κάθε κοινή δημόσια δράση θα συνυπάρχουν τα σύμβολα και οι ονομασίες της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών» και της «Πόλης της καρδιάς μας», σηματοδοτώντας την συνεργασία δύο διαφορετικών συλλογικοτήτων, με διακριτές οντότητες αλλά σε ένωση, με κοινό σκοπό την αλλαγή σελίδας για την πόλη μας.

– Παραμένουμε ανοιχτοί στο διάλογο, στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές, και θα επιδιώξουμε την ακόμα μεγαλύτερη διεύρυνση του αυτοδιοικητικού μας μετώπου. Καλούμε μαζί μας όλους όσοι έχουν ως στόχο την ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, στη βάση μιας ευρείας προγραμματικής σύγκλισης, για να δουλέψουμε μαζί για την επανοικοδόμηση μιας πόλης με ποιότητα ζωής, αντάξιας των κατοίκων της.

Η Πόλη μας αλλάζει σελίδα!

.
Η έντυπη Φιλα-ηδόνα κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
  • ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ
  • ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
  • ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
  • ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΑΤΤΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ”
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.