}
Αρχική / Slider / Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Χριστούγεννα στην όμορφη και στολισμένη πόλη μας!

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Χριστούγεννα στην όμορφη και στολισμένη πόλη μας!

Συνεχίζουμε να στολίζουμε την πόλη μας απ’ άκρη σ’ άκρη και την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου, ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας! Σε ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα με μελωδίες, με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, σε μία μοναδική και φαντασμαγορική βραδιά για μικρούς και μεγάλους!

Παραθέτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου μας:

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12 – ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ, ώρα 17:30 – 22:30

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Πάρκο Μικρασιατών & Αλησμόνητων Πατρίδων, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

Από τις 17:30 έως τις 19:30 ο Αη Βασίλης με μια μεγάλη παρέα θα περιμένει τα παιδιά στο Πάρκο για ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Ξυλοπόδαροι με φανταστικά κοστούμια, μικρά σκανταλιάρικα ξωτικά που θα μοιράσουν μικρά δωράκια σε όλους, η πολική αρκούδα που ακολούθησε τον Αη Βασίλη σε όλο το ταξίδι του από τον Βόρειο Πόλο, ο Μίκυ Μάους και ένας απίθανος Ζογκλέρ που θα εντυπωσιάσει τους παρευρισκόμενους με τα θεαματικά του κόλπα και τα ακροβατικά του. Χορός, τραγούδι, υπέροχα παιχνίδια, face painting και πολλά «απρόοπτα» για δύο (2) ολόκληρες ώρες και όλα αυτά… με χιόνι!

Στις 19:30 η Χορωδία Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου υπό την Διεύθυνση της μαέστρου Μαρίας Κάτσαρη, θα συμμετέχει στην όμορφη εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Στις 20.00 φαντασμαγορικά βεγγαλικά και εκατοντάδες μπαλόνια θα γεμίσουν τον ουρανό σημαίνοντας την ώρα που θα φωτίσουμε το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ μας.

Η βραδιά θα κλείσει με δύωρη συναυλία από το νεανικό 7μελές μουσικό σχήμα «The Swingin’ Cats» που θα ξεσηκώσει τους θεατές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12 – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ώρα: 19.00 – 21.00

 

Η Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης οργανώνει μουσική βραδιά αφιερωμένη στην επέτειο των 100 χρόνων της μικρασιατικής καταστροφής με θέμα «Χριστούγεννα στη Σμύρνη». Μια όμορφη βραδιά, ένα μουσικό αναλόγιο γεμάτο υπέροχες μυρωδιές από την Σμύρνη ανταμώνουν με τρυφερές μελωδίες και τραγούδια!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12 – ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ώρα: 17.00 – 19.00

Η εξαιρετική ομάδα La Petite Marguerite προσφέρει μια υπέροχη θεαματική παράσταση με σαπουνόφουσκες για τα παιδιά της Παιγνιοθήκης του Δήμου μας με στοιχεία από τον σύγχρονο χορό και του θεάτρου δρόμου.

Την εκδήλωση θα “προλογίσει” η ομάδα μουσικής αγωγής που απαρτίζεται από μέλη των μουσικών σχημάτων «Μουσικές Περιπλανήσεις» και «Ανοιχτή Αγκαλιά», υπό την καθοδήγηση της μουσικού Αμαξοπούλου Ειρήνης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12 – ΠΛΑΤΕΙΑ Κ. ΜΕΛΙΓΚΩΝΗ (π. ΚΡΗΤΗΣ) – ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ώρα: 12.00 – 14.00

Τα παιδιά του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και οι δασκάλες τους, καλούν όλα τα παιδιά της πόλης να στολίσουν Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Κρήτης της Νέας Χαλκηδόνας, με τα δικά τους πρωτότυπα χειροποίητα στολίδια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12 – Π.Π.Ι.Ε.Δ, ώρα: 11.00 – 14.00

Το Θέατρο Ρετρό παρουσιάζει την τρυφερή και πολυδιαβασμένη ιστορία της Ξένιας Καλογεροπούλου «Η Μπάμπουσκα». Μια διαδραστική παιδική θεατρική παράσταση για την αγάπη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Μετά την παράσταση τα ξωτικά του Αη Βασίλη έχουν ετοιμάσει μια υπέροχη έκπληξη! Ένα μο- ναδικό πάρτυ γύρω από ένα σοκολατοσυντριβάνι θα περιμένει τα παιδιά για να παίξουν, να χορέψουν, να κάνουν face painting και να πάρουν δώρο απίθανες μπαλονοκατασκευές!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12 – πρ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ – ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ώρα: 19.00

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας στο πρ. Στρατιωτικό Εργοστάσιο στη Νέα Χαλκηδόνα. Ένα βράδυ διασκέδασης, χαράς και τραγουδιού με πρωταγωνιστές στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Χορωδία του Δήμου μας και μουσικό σχήμα μελών των ΚΑΠΗ μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12 – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ώρα: 18.00 – 20.00

Και ήρθε η ημέρα που οι ήρωες Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών ζωντανεύουν μέσα από αφηγήσεις στην στολισμένη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας. Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος στον ρόλο του αφηγητή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12 – ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ώρα: 12:00 – 14:30

Παραμονή Χριστουγέννων και το τρενάκι του Δήμου γεμίζει με ήχους και μελωδίες, με πρωτότυπο πλήρωμα και ξεκινά το ταξίδι του! Φέτος με 9 παιδαγωγούς, εμψυχωτές και 4 ξωτικά που θα το ακολουθούν με ηλεκτρικά ποδηλατάκια, θα διασχίζει ολόκληρη την πόλη για να μεταφέρει το μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας των εορταστικών ημερών. Στάσεις σε όλες τις Πλατείες και όπου θα το ζητούν οι μικροί μας φίλοι!

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12 & ΤΡΙΤΗ 27/12 – πρ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ – ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ώρα: 18.00 – 20.00
Μεταμορφώνουμε το πρ. Στρατιωτικό Εργοστάσιο στη Νέα Χαλκηδόνα σε παιδικό κινηματογράφο!

  • Την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου η ταινία «Star: Το αστέρι των Χριστουγέννων»
    και την
  • Τρίτη 27 Δεκεμβρίου η ταινία «Πάντα στο κόκκινο».

    ΣΑΒΒΑΤΟ 31/12 – στην κεντρική πλατεία της πόλης μας (π. ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ), ώρα: 12.00 – 14.00

Μουσική Ακαδημία των Ξωτικών: Τα ξωτικά έρχονται στην παρέα των παιδιών και ταξιδεύουν στην χώρα της Μουσικής. Μαζί θα τραγουδήσουν, θα δημιουργήσουν και θα διασκεδάσουν. Η Μπάντα μας χωράει όλα τα παιδιά, μεγάλα και μικρά!

Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι φωτογραφιών (Christmas Photo Booth): Φωτογραφηθείτε με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, σε απίθανες πόζες. Ο φωτογράφος των Ξωτικών θα φροντίσει με τρόπο μαγικό να παραλάβετε τη φωτογραφία σας, πασπαλισμένη με Χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Χριστουγεννιάτικο παιδικό εργαστήρι χειροτεχνίας, face painting με μπόλικη χρυσόσκονη και μαγεία, ξυλοπόδαροι και ξωτικά σε ποδήλατα και πολλές εκπλήξεις!

Bazaar με Φιλανθρωπικά σωματεία και Σύλλογοι για το παιδί.

 

.

Η έντυπη Φιλα-ηδόνα κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
  • ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ
  • ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
  • ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
  • ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΑΤΤΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ”
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.