}
Αρχική / Επίκαιρα / Αθλητικά / Πρόβα τζενεράλε με τον Άτταλο για την Αγιά Σοφιά!

Πρόβα τζενεράλε με τον Άτταλο για την Αγιά Σοφιά!

Ιδιαίτερα σημειολογικής αναφοράς η σημερινή μέρα για τον Άτταλο καθώς η ομάδα είναι η πρώτη που ανεπίσημα έπαιξε ποδόσφαιρο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ!
Συγκεκριμένα, δύο ενδεκάδες από παιδιά των Κ18 & Κ16 αγωνίστηκαν σε κανονικές συνθήκες για τις ανάγκες δοκιμών του VAR ενόψει λειτουργίας του γηπέδου. Το παιχνίδι έγινε με την συμμετοχή διαιτητών Σούπερ Λιγκ και υπό τις οδηγίες του Βρετανού Αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ. Στο τέλος της δράσης ο κ. Μπένετ ευχαρίστησε τους προπονητές και αθλητές του συλλόγου ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο του Αττάλου Γιάννη Τζέλη για την εικόνα των παιδιών της Ακαδημίας. Ήταν μια μέρα που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συμμετέχοντες.
Η Διοίκηση του συλλόγου, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, χαιρετίζει την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της μετά από δεκαεννέα χρόνια και εύχεται η ομάδα να μεγαλουργήσει στο νέο γήπεδο προσθέτοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία της και προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στις χιλιάδες των φίλων της.
.
.
..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.