}
Αρχική / Slider / Ειδικό δρομολόγιο δημοτικής συγκοινωνίας λόγω εγκαινίων του γηπέδου της ΑΕΚ

Ειδικό δρομολόγιο δημοτικής συγκοινωνίας λόγω εγκαινίων του γηπέδου της ΑΕΚ

Ενημέρωση του Δήμου
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καλωσορίζει την ΑΕΚ στο σπίτι της, στην πόλη της. Η μεγάλη στιγμή που περίμενε όλη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αλλά και η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας για σχεδόν δύο δεκαετίες έφτασε. Όπως έγινε γνωστό ήδη από την ΠΑΕ ΑΕΚ, οι πύλες του γηπέδου θα ανοίξουν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου τρεις ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης των εγκαινίων, και συγκεκριμένα στις 17.00.
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας παροτρύνει τους φίλους της ομάδας της ΑΕΚ που θα επισκεφτούν την πόλη μας για να συμμετάσχουν σε αυτή την μεγάλη γιορτή για όλους μας, να προτιμήσουν για την μετάβασή τους στο γήπεδο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΗΣΑΠ, λεωφορεία, τρόλεϊ).
Η δημοτική μας συγκοινωνία θέλοντας να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και για την εξυπηρέτηση των θεατών, από τις 4μ.μ. έως τις 8μ.μ. θα εκτελεί δρομολόγια κατά μήκος της Λ. Δεκελείας (με αφετηρία την συμβολή των οδών Δεκελείας και Χαλκίδος στη Νέα Χαλκηδόνα – και τέρμα επί της Λ. Δεκελείας και Χίου στη Νέα Φιλαδέλφεια), με ενδιάμεσες στάσεις: «στάση Κανάκη» και «στάση Κομπαρσίτα».
Ενημερώνουμε επίσης τους συμπολίτες μας καθώς και τους επισκέπτες της πόλης μας πως απαγορεύεται η είσοδος οχημάτων (ΙΧ), η στάση και η στάθμευση επί της μεγάλης πλατείας και του πεζοδρόμου που δημιουργήθηκε μετά την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών. Θα είναι κλειστή η είσοδος τόσο από την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, όσο και από την οδό Ιωνίας.
.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.