}
Αρχική / Επίκαιρα / Αθλητικά / Σε ρυθμούς Μουντιάλ η Νέα Φιλαδέλφεια!

Σε ρυθμούς Μουντιάλ η Νέα Φιλαδέλφεια!

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, Αγιά Σοφιά-ΟPAP Arena ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μεγάλους αγώνες στο χορτάρι του. Είναι γεγονός ότι ανακοινώθηκε από την UEFA πως το κόσμημα της Νέας Φιλαδέλφειας θα φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League το 2024. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για την ΑΕΚ όσο και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια ένας ευρωπαϊκός τελικός θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και στο νέο στάδιο της ΑΕΚ. Μάλιστα αυτό θα πραγματοποιηθεί σε μία ιδιαίτερα σημαδιακή χρονιά αφού η ΑΕΚ κλείνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της(1924-2024).

 

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε όμως και ένα άλλο σενάριο συν διοργάνωσης του μουντιάλ το 2030 από την Ελλάδα, την Αίγυπτο και την Σαουδική Αραβία. Η αίτηση βέβαια δεν έχει υποβληθεί ακόμα αλλά αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι η Αγιά Σοφιά-ΟPAP Arena θα αποτελέσει σίγουρα ένα γήπεδο που θα φιλοξενήσει αγώνες του παγκοσμίου κυπέλου εφόσον το σενάριο πραγματοποιηθεί. Μεγάλοι αγώνες που σίγουρα θα δώσουν αίγλη στο νέο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.