}
Αρχική / Slider / Δημιουργία πάρκου σκύλων στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημιουργία πάρκου σκύλων στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ένα αίτημα πολλών συμπολιτών μας, αλλά και μία δημόσια δέσμευση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται πράξη.

Ένα πάρκο αναψυχής για τους τετράποδους φίλους μας (πάρκο σκύλων) διαμορφώνεται αυτές τις μέρες από το τεχνικό συνεργείο του Δήμου μας και θα είναι έτοιμο σε μερικές εβδομάδες στη Νέα Χαλκηδόνα. Ένας καλαίσθητος αλλά και ασφαλής  χώρος για την καθημερινή βόλτα των ζώων συντροφιάς.

Το πάρκο βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου, είναι σε ειδικά περιφραγμένο χώρο με τάπητα και χώμα, βρύσες, καλαθάκια, κατάλληλο φωτισμό, αλλά και ξύλινες κατασκευές για τους τετράποδους φίλους μας.

Ο χώρος έχει χωριστεί σε δύο μέρη, ένα για μεγαλόσωμα κι έναν για πιο μικρόσωμα σκυλάκια.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Το δημοτικό πάρκο σκύλων πρόκειται να γίνει ένας ιδανικός χώρος για τους τετράποδους φίλους μας. Περιφραγμένος και ασφαλής. Πρόκειται για μία ακόμη δέσμευση της δημοτικής μας αρχής που γίνεται πράξη. Οι εργασίες υλοποιούνται από την τεχνική μας υπηρεσία υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Λύσσανδρου Γεωργαμλή. Μάλιστα μου δίνεται σήμερα η ευκαιρία να αποκαλύψω πως ο κ. Γεωργαμλής αναζήτησε και έχει ήδη βρει αντίστοιχο χώρο και στη Νέα Φιλαδέλφεια! Όπως καταλαβαίνετε και όπως συνηθίζω να λέω… η δουλειά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην όμορφη πόλη μας συνεχίζεται σε κάθε τομέα αρμοδιότητάς μας».

Η είσοδος στο πάρκο θα είναι φυσικά ελεύθερη για όλους τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς ενώ οι κανόνες λειτουργίας του θα αναρτηθούν στην είσοδο του πάρκου.

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

One comment

  1. Μήπως να ασχοληθουν οι αρμοδιες υπηρεσιες του Δημου και με το διπλανο γηπεδο μπασκετ που ως τωρα ηταν “παρκο ζωων” γεματο ακαθαρσίες που δεν μαζευαν οι ιδιοκτητες να φτιαχτει ο ταπητας οι μπασκετες η περίφραξη και να καθαριστει ο περιβαλλοντας χωρος και να γινει ενας αξιοπρεπης χωρος για να αθλουνται τα παιδια του δημου? ο χωρος αυτος ηταν παρκο που ειχε φτιαχτει απο τον Γ.Αποστολακη οπως και το πιο πανω παρκο στον ιδιο δρομο, διπλα στο μεζεδοπωλείο αλλα τα τελευταια χρονια εχει αφεθει στην τυχη του και μενει ανεκμεταλλευτο, βρωμικο και φοβασαι να περασεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.