}
Αρχική / Slider / Τεράστια ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ για τα διαρκείας

Τεράστια ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ για τα διαρκείας

Η πρώτη μέρα πώλησης διαρκείας δύο εβδομάδες πριν φαίνεται ότι ήταν κατατοπιστική για την συνέχεια. Τότε μέσα σε λίγες ώρες είχαν πωληθεί πάνω από 4000 διαρκείας, οι επόμενες μέρες έδειξαν και αυτές τον τεράστιο ενθουσιασμό των φίλων της ΑΕΚ. Αν και οι τιμές των διαρκείας ήταν λίγο υψηλές, φαίνεται πως τίποτα δεν πτόησε τους χιλιάδες ενωσίτες  από το να προμηθευτούν την «μαγική» κάρτα. Η λαχτάρα που τους δημιούργησαν τα  πολλά χρόνια «ξενιτιάς» ήταν εμφανής στους αριθμούς των διαρκείας, η πώληση των οποίων συνεχίζεται Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00 στην αίθουσα Κασιμάτη – είσοδος από κεντρική Πύλη A του σταδίου ΟΑΚΑ. Ο τελικός αριθμός διαρκείας κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει, αφού η ΠΑΕ δεν έχει βάλει κάποιο όριο, οι φήμες πάντως προσεγγίζουν νούμερα που καμία άλλη ελληνική ομάδα έχει πλησιάσει.

 

Το παλιό αχανές ΟΑΚΑ αντικαθίσταται από την χαρακτηριστική έδρας της ένωσης στην Νέα Φιλαδέλφεια και όλοι ελπίζουν ότι αυτό αποτελεί μόνο την αρχή. Ο μύθος-πραγματικότητα της ήττας των αντιπάλων από την Λεωφόρο Δεκελείας ίσως αποτελέσει την συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.