}
Αρχική / Events στη Φιλαηδόνα / Η μουσική εκδήλωση στο Π.Π.Ι.Ε.Δ πρόσφερε χαρά

Η μουσική εκδήλωση στο Π.Π.Ι.Ε.Δ πρόσφερε χαρά

Την Παρασκευή 1-07-22 πραγματοποιήθηκε στο θέατρο-Π.Π.Ι.Ε.Δ η εκδήλωση «Η μουσική όπως και το ταξίδι ξέρει να ταξιδεύει». Η ομάδα μουσικής αγωγής που περιλάμβανε νέους από τις «Μουσικές Περιπλανήσεις» και «Ανοιχτή Αγκαλιά» εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με τις εκπληκτικές ικανότητες τους στο πιάνο και κάποιοι στο τραγούδι. Σημαντική ήταν και η καθοδήγηση της δασκάλας τους Αμαξοπούλου Ειρήνης, η οποία καθόλη την διάρκεια ήταν εκεί για τα παιδία αλλά και του Χρήστου Καρνάβα στα πλήκτρα.

Η παράσταση ήταν καθηλωτική. Ένα-ένα τα παιδιά ανέβαιναν στην σκηνή και εκτελούσαν το κομμάτι τους που περιλάμβανε την επίδειξη των ικανοτήτων τους στο πιάνο ενώ μερικές φορές συνοδευόταν και με το τραγούδι των παιδιών. Η προσπάθεια των νέων ήταν άξια θαυμασμού αλλά αυτό που εντυπωσίασε όλους τους θεατές ήταν το πάθος τους για την μουσική, ακόμα και αν κάποιοι από αυτούς όπως μας ενημέρωσε η Κ.Αμαξοπούλου, δεν άκουγαν ή δυσκολευόντουσαν να μιλήσουν. Η μουσική όμως αποτελεί άξιο συμπαραστάτη τους και η ενασχόληση με αυτήν όπως παρατηρήσαμε ήταν αφορμή για χαρά και διασκέδαση. Το κοινό ανταποκρίθηκε επίσης και ώθησε τα παιδία με το διαρκές χειροκρότημά του. Το αρχικό άγχος αντικαταστάθηκε από περηφάνεια για τον ίδιο τους τον εαυτό. Η διαρκής χαρά στο πρόσωπο των παιδιών ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της εκδήλωσης.

Η παράσταση της ομάδας μουσικής αγωγής στο Π.Π.Ι.Ε.Δ ήταν πολύ σημαντική όχι μόνο επειδή μπόρεσαν τα παιδιά να αναδείξουν τις ικανότητες τους αλλά κυρίως επειδή διασκέδασαν παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας. Σίγουρα τέτοιες εκδηλώσεις δεν πρέπει να λείπουν από τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

One comment

  1. Αμαξοπούλου Ειρήνη

    Μέσα σε λίγες γραμμές περιγράψτε ακριβώς τη δουλειά που κάνουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.