}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Ενημερωτικό σεμινάριο Α΄Βοηθειών

Ενημερωτικό σεμινάριο Α΄Βοηθειών

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία την Τετάρτη 06 Απριλίου, στην αίθουσα του Π.Π.Ι.Ε.Δ., ενημερωτικό σεμινάριο Α’ Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ.

Οι συμμετέχοντες στη δράση (πολίτες και εργαζόμενοι του Δήμου), εκπαιδεύτηκαν εντελώς δωρεάν στις βασικές  Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), λαμβάνοντας παράλληλα την σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημ. Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης δήλωσε σχετικά: «Μετά την προμήθεια των απινιδωτών στο Δήμο μας είχαμε ουσιαστικά προαναγγείλει την συγκεκριμένη δράση, η επιτυχία της οποίας μας εξέπληξε θετικά, και μας οδηγεί στο να διοργανώσουμε και άλλα παρόμοια σεμινάρια το προσεχές διάστημα. Είναι δεδομένο πως ακόμη και στοιχειώδεις γνώσεις πρώτων βοηθειών μπορούν να αποδειχθούν ορισμένες στιγμές, σωτήριες. Ευχαριστώ θερμά την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος και τον κ. Πολυκανδριώτη για την παρουσίαση και την εκπαίδευση, καθώς και τους συμπολίτες μας και τους εργαζομένους του Δήμου μας, για την αξιοσημείωτη συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη δράση».

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Mωβ «κάδοι» ανακύκλωσης για πρώτη φορά στο Δήμο ΝΦ – ΝΧ

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνεχίζει να δίνει μεγάλο βάρος στις δράσεις πρόληψης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.