}
Αρχική / Slider / Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Η ανταπόκριση των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας σε ένα ακόμη κάλεσμα του Δήμου για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας (τρόφιμα και φάρμακα), αυτή τη φορά για τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, ήταν άμεση και συγκινητική.

Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν στον χώρο του Α’ ΚΑΠΗ της Νέας Φιλαδέλφειας, έπειτα έγινε ο διαχωρισμός τους και συσκευάστηκαν κατάλληλα από στελέχη του Δήμου και εθελοντές συμπολίτες μας.

Η ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκε ήδη στην κεντρική αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον Κολωνό, απ’ όπου και θα μεταφερθούν στην Ουκρανία.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρος Μπερδέσης ανέφερε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου. Να ευχαριστήσω επίσης τα σχολεία μας και τους συλλόγους γονέων που συμμετείχαν, το παράρτημα ΝΙΦΗΜ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων φίλων ΑμεΑ το «Εργαστήρι» για τα τρόφιμα και τα φάρμακα που προσέφεραν, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ., τους εργαζόμενους και τα στελέχη του Δήμου αλλά και τους απλούς εθελοντές συμπολίτες μας που ήταν εδώ και βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται όλες αυτές τις ημέρες».

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.