}
Αρχική / Slider / Tο νέο καταφύγιο προσωρινής φιλοξενίας αδέσποτων ζώων

Tο νέο καταφύγιο προσωρινής φιλοξενίας αδέσποτων ζώων

Σύντομα θα λειτουργήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, το νέο καταφύγιο προσωρινής φιλοξενίας αδέσποτων ζώων εντός του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με τη συμβολή του Φιλοζωικού Συλλόγου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην τοποθεσία που ήδη έχει μισθωθεί από τον Φιλοζωικό Σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας με χρηματοδότηση του Δήμου μας, επί των οδών Μαρμάρων & Βέρδη, διαμορφώνεται ένας όμορφος και λειτουργικός χώρος προσωρινής φιλοξενίας, με άπλετο χώρο προαυλισμού και εξοπλισμό, ώστε οι αδέσποτοι φίλοι μας να ζουν σε αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες, συμμορφούμενοι παράλληλα με αυτόν τον τρόπο με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις (με τελευταία την αμετάκλητη και άμεσα εκτελεστή υπ’ αριθμ. 99/2019 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών), που υποχρεώνουν το Δήμο να προχωρήσει στην κατεδάφιση όλων των παράνομων/αυθαίρετων εγκαταστάσεων εντός του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δήμος τονίζει την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους δεκάδες εθελοντές και τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου Ν.Φ. που εδώ και χρόνια φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας και όχι μόνο. Ο εθελοντισμός και η διάθεση προσφοράς των ανθρώπων αυτών έχει βοηθήσει εκατοντάδες ζώα να σιτίζονται, έχοντας την απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα.

 

 

 

 Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.