}
Αρχική / Slider / Συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων από το Δήμο ΝΦ-ΝΧ

Συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων από το Δήμο ΝΦ-ΝΧ

Συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου!

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες, οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς εξαιτίας και των συνεπειών της πανδημίας, αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής στηρίζουν ενεργά την δράση του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», ώστε και φέτος κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς το δώρο του!

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 14:00 και  το σημείο συνάντησής μας θα είναι το Δημαρχείο της πόλης (Λ. Δεκελείας 97, Νέα Φιλαδέλφεια).

Καλούμε τους συμπολίτες μας που έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν για τα παιδιά του Δήμου μας, δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί!

Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη όμως κατάσταση και έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στο: oloimaziboroume.gr

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.