}
Αρχική / Slider / Κλειστά αύριο 15/10 τα σχολεία. Ιδιαίτερα έντονα τα καιρικά φαινόμενα.

Κλειστά αύριο 15/10 τα σχολεία. Ιδιαίτερα έντονα τα καιρικά φαινόμενα.

Πρωτοφανής κακοκαιρία πλήττει τις τελευταίες ώρες και τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα. Στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 2ο Δημοτικό, το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο παρουσιάστηκε έντονο πρόβλημα και μαθητές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν ανεβαίνοντας σε θρανία. Στην οδό Σκρα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια προβλήματα (το έργο για την κατασκευή του συλλεκτήρα 7 έχει συμβασιοποιηθεί από την Περιφέρεια τον περασμένο Μάιο), η κυκλοφορία ανοιγοκλείνει ανάλογα με την ένταση του φαινομένου και τα ποτάμια φουσκώνουν επικίνδυνα.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας προχώρησε σε κλείσιμο των σχολικών μονάδων, όλων των βαθμίδων, για αύριο 15/10/2021 καθώς τα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να επιδεινωθούν.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε όλοι καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι αύριο Παρασκευή το απόγευμα.

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

  • Η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας
  • Κατεδαφίστηκε η «Στρούγκα»
  • Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2021
  • Συνέντευξη Ηλία Τάφα
  • Αποκαλύφθηκε η προτομή του Κ. Μελιγκώνη
  • Πλούσιο ρεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.