}
Αρχική / Slider / Αποκαλυπτήρια προτομής Κ. Μελιγκώνη (video+photos)

Αποκαλυπτήρια προτομής Κ. Μελιγκώνη (video+photos)

Τελέστηκε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 στη Νέα Χαλκηδόνα, το ετήσιο Μνημόσυνο του Λοχία (ΠΖ) Κωνσταντίνου Μελιγκώνη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα τη νύκτα της 3ης προς 4η Σεπτεμβρίου 2020 κατά τη διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος Ελευθέρας Πτώσεως.

Η επιμνημόσυνη δέηση για τον Πεσόντα εν ώρα Καθήκοντος Καταδρομέα εψάλη στον Ιερό Ναό της Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας.

Με το πέρας του Μνημοσύνου ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του, η οποία ανεγέρθη στον τόπο όπου μεγάλωσε στην πλατεία Ολυμπιονικών (π. Κρήτης) Νέας Χαλκηδόνας, που μετονομάστηκε σε «πλατεία Λοχία (ΠΖ) Κωνσταντίνου Μελιγκώνη» κατόπιν της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.