}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Πολιτών Πολιτεία: Οι ύβρεις, οι χυδαιολογίες, οι συκοφαντίες, τα ψέμματα και οι απειλές

Πολιτών Πολιτεία: Οι ύβρεις, οι χυδαιολογίες, οι συκοφαντίες, τα ψέμματα και οι απειλές

Ανακοίνωση της παράταξης “Πολιτών Πολιτεία”

Οι ύβρεις, οι χυδαιολογίες, οι συκοφαντίες, τα ψέμματα και οι απειλές του Βασιλόπουλου

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε με περίσσεια ψυχραιμία, αναμένοντας να ξεδιπλωθεί και η τελευταία πτυχή… του πολιτικού λόγου του πρώην δημάρχου Αριστείδη Βασιλόπουλου.

Παρατηρούμε λοιπόν σε σειρά δελτίων τύπου και ανακοινώσεων της παράταξής του να υβρίζει, να συκοφαντεί συστηματικά, να χυδαιολογεί… και να φτάνει έως το σημείο να απειλεί (!!!) τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν στο πλευρό του δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου.

Ποιος; Ο Αριστείδης Βασιλόπουλος!

Επειδή ενδεχομένως ορισμένοι να εκλαμβάνουν τη μη απάντηση ως αδυναμία… ήρθε η ώρα να καταθέσουμε ορισμένα γεγονότα για να θυμηθούμε όλοι μαζί ποιος είναι ο Αριστείδης Βασιλόπουλος.

Ο Αριστείδης Βασιλόπουλος είναι αυτός που με την παρέα του άσκησε διοίκηση για 5 ολόκληρα χρόνια, δεν παρέδωσε ούτε ένα μεγάλο έργο και πολέμησε λυσσαλέα την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας, διχάζοντας με τον πλέον ακραίο τρόπο την τοπική κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Ήταν ο Αριστείδης Βασιλόπουλος και η παρέα του:

  • Που ήταν έτοιμοι να κάνουν διαγωνισμό για το φωτισμό με ίδια τιμολόγια προσφοράς αλλά αλλάζοντας μόνο τον ψηλό φωτισμό! Τα καλλωπιστικά φωτιστικά σώματα (δίμπαλα και παραδοσιακά 25ετίας) για αυτούς είναι πλήρως λειτουργικά και έχουν την εικόνα που επιθυμεί ο πολίτης…
  • Που έδωσαν τη μελέτη για το φωτισμό έναντι 24.800€ με απευθείας ανάθεση σε γνωστούς συγγενείς και φίλους
  • Που σε ανάλογο έργο για το φωτισμό του άλσους έθεσαν ακόμα μεγαλύτερες τιμές εκκίνησης από τις προτεινόμενες του Υπουργείου
  • Που δαπάνησαν 1.027.000€ για εργολαβίες στο πράσινο και αγόραζαν 2000€ τις ελιές που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πλέον χαρίζει σε πάμπολους Δήμους της χώρας
  • Που μείωσαν το ταμειακό υπόλοιπο των λειτουργικών δαπανών του δήμου 1.800.000€ σε 9 μήνες
  • Που άνοιξαν το τετράγωνο 23 στο δημοτικό κοιμητήριο, ξοδεύοντας μάλιστα 115.000€ για διαμόρφωση και υδρογεωλογική μελέτη, για να έχουμε ως αποτέλεσμα το χειμώνα να πλημμυρίζει…
  • Που γκρέμισαν τον Κένταυρο

…συνεχίζοντας από τον Σεπτέμβριο του 2019 από τα έδρανα της αντιπολίτευσης…

  • Είναι αυτοί που καταθέτουν εναλλακτικούς προϋπολογισμούς κάνοντας συμπαιγνίες με τον γνωστό στο πανελλήνιο Χάρη Τομπούλογλου, ταυτιζόμενοι μαζί του σε πλείστες όσες κρίσιμες ψηφοφορίες του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Κύριε Βασιλόπουλε αν πιστεύετε ότι με αυτές τις πρακτικές θα εκφοβίσετε το Δήμαρχο και την δημοτική μας αρχή ώστε να μην προχωρήσει τα έργα για τα οποία δεσμευθήκαμε προεκλογικά, είστε βαθιά νυχτωμένος.

Είμαστε έτοιμοι και θα απαντήσουμε σε κάθε σας πρόκληση, εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το ποιους στηρίζει η πλειοψηφία του κόσμου της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας είναι γνωστό από τις εκλογές της 26ης Μαΐου του 2019 και τον Β’ γύρο αυτών στις 2 Ιουνίου του 2019.

Θα κριθούμε και πάλι τόσο εμείς όσο και εσείς το φθινόπωρο του 2023… εάν ξαναθέσετε φυσικά υποψηφιότητα.

Ως συνδυασμός, ως «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο δηλώνουμε ευθέως πως και το 2023 θα είμαστε παρόντες.

Κριτές όλων μας οι δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Αυτοί και μόνον αυτοί…

 

ΥΓ. Στηρίζουμε απόλυτα τις ενέργειες και τις προσπάθειες του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λύσσανδρου Γεωργαμλή για την απρόσκοπτη, δημοκρατική και θεσμική λειτουργία του οργάνου. Αναφορικά με την εισαγωγή του εκτός ημερησίας διάταξης θέματος από τη ΛΑ.ΣΥ. στη συνεδρίαση της 30ης Ιουνίου 2021, παραθέτουμε απόσπασμα της γνωμοδότησης της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου προς ενημέρωση όλων των συμπολιτών μας.

«…Τυχόν απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για άσκηση προσφυγής κλπ. είναι άκυρη, δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα, καθώς η άσκηση προσφυγής, ενδίκου βοηθήματος, ενδίκων μέσων κλπ. ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Οικονομικής Επιτροπής, η δε τυχόν εκδοθησομένη απόφαση του Δημοτικού Σ/λιου δεν θα έχει εκτελεστό χαρακτήρα ούτε θα επάγεται κάποια έννομη συνέπεια [σχετ. AD HOC 68637/8-6-21 απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής].

Κατά συνέπεια το θέμα της άσκησης προσφυγής κλπ. κατά της υπ’ αριθμ. 167/21 αποφάσεως της Οικονομικής Επιτροπής δεν δύναται να εισαχθεί ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω αναρμοδιότητος αυτού. Τυχόν δε εισαγωγή αυτού αποτελεί υπέρβαση των ισχυουσών διατάξεων και επιφέρει τις υπό του νόμου προβλεπόμενες κυρώσεις…».

 

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.