}
Αρχική / Slider / Έως 14/6/2021 οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς

Έως 14/6/2021 οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς

Νέα Φιλαδέλφεια 27/05/2021

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι η διαδικασία εγγραφών των νηπίων/βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας για το έτος 2021-2022 ξεκινάει στις 28/05/2021 και λήγει στις 14/06/2021.

Ακολουθεί συνημμένη η ανακοίνωση – πρόσκληση, όπου αναφέρονται όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και η σχετική αίτηση.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΩΝ / ΒΡΕΦΩΝ  ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ / ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ (2021-22)

 

Η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές των νηπίων / βρεφών στους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας για την περίοδο 2021-2022 αρχίζει από τις 28 Μαΐου  2021 και λήγει στις 14 Ιουνίου 2021.

 

Η παραλαβή έντυπων αιτήσεων και η πληροφόρηση για τη συμπλήρωση τους θα γίνονται στον Παιδικό / Βρεφονηπιακό Σταθμό που o γονέας επιθυμεί να εγγράψει το νήπιο / βρέφος, και μόνο σε έναν Σταθμό του Δήμου μας, καθημερινά από τις 9:00 έως τη 13:00 , εκτός Σαββάτου και Κυριακής και υποχρεωτικώς μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα που αναγράφονται στη σελίδα 7.

 

Η κατάθεση των αιτήσεων και αφού έχουν συγκεντρωθεί όλα τα δικαιολογητικά, θα γίνεται στο πρωτόκολλο του κεντρικού Δημαρχείου επί της Δεκελείας 97 με αυτοπρόσωπη παρουσία (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00). Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα κατάθεσης των δικαιολογητικών και με συστημένη ταχυδρομική επιστολή.  ( Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας /Γραφείο Πρωτοκόλλου, Δεκελείας 97, Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ 14341).

Τέλος τονίζεται ότι στην αυτοπρόσωπη παρουσία των γονέων θα πρέπει να τηρούνται απαραιτήτως όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας (υποχρεωτική χρήση μάσκας).

Δεν επιτρέπεται η υποβολή αίτησης σε δεύτερο Παιδικό/Βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου. Σε περίπτωση που ο γονέας υποβάλλει αίτηση και σε δεύτερο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, το νήπιο– βρέφος θα απορρίπτεται από τη διαδικασία επιλογής.

 

 

 

 

Σε περίπτωση που υπάρχουν κενές θέσεις σε σταθμό άλλο, εκτός της επιλογής του ενδιαφερόμενου γονέα, θα ειδοποιείται τηλεφωνικώς ο αιτών –ούσα για την κάλυψη της κενής θέσεως , βάση της μοριοδότησης που έχει λάβει στους προσωρινούς πίνακες.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ  ΜΕΣΩ ΕΕΤΑΑ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ/ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

 

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν Χαλκηδόνας  θα υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” για το έτος 2021-2022 με σκοπό να εντάξει σ’ αυτό τους Παιδικούς /Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας. Εφόσον εγκριθεί η συμμετοχή του, και οριστικοποιηθεί ο αριθμός των θέσεων που θα διαθέσει, καλούνται όλες οι μητέρες που πληρούν τις προϋποθέσεις να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα και να υποβάλλουν την σχετική αίτηση. Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις καθώς και ενημερωτικό και έντυπο υλικό θα μπορείτε να αναζητήσετε:

  • στο site της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr
  • στα γραφεία της Δ/ νσης Προσχολικής Αγωγής : Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Νέα Χαλκηδόνα , 3ος όροφος και
  • σε όλους τους Παιδικούς / Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ  ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ / ΒΡΕΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

ΤΑ ΕΞΗΣ:

 

  • Αίτηση εγγραφής η οποία εμπεριέχει και ατομική καρτέλα νηπίου / βρέφους. Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται ανάλογα είτε από τον γονέα, είτε από τον/ την κηδεμόνα του νηπίου / βρέφους.
  • Υπογεγραμμένη από παιδίατρο βεβαίωση υγείας του νηπίου/βρέφους , καθώς και φωτοτυπία των σελίδων του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού όπου αναγράφονται οι εμβολιασμοί, που πρέπει να έχουν γίνει, σύμφωνα με την ηλικία του νηπίου/βρέφους.
  • Τα απαιτούμενα, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής, δικαιολογητικά.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 

  1. Για τους εργαζόμενους γονείς ζητείται βεβαίωση εργοδότη για την απασχόληση, τελευταίου μηνός. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες ζητείται βεβαίωση έναρξης επαγγέλματος. Επιπλέον, για όλους, απαιτείται βεβαίωση ασφάλισης.
  2. Κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ για τους άνεργους γονείς.
  3. Εκκαθαριστικό σημείωμα του τελευταίου φορολογικού έτους
  4. Για εγγραφή νηπίων αλλοδαπών οικογενειών επιπλέον χρειάζεται να προσκομιστούν δικαιολογητικά που ν’ αποδεικνύουν την νόμιμη άδεια παραμονής.
  5. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  6. Για την πιστοποίηση της κατοικίας βεβαίωση κατοικίας ή αντίγραφο ΔΕΚΟ έτους 2021 ή εκκαθαριστικό σημείωμα τελευταίου φορολογικού έτους .
  7. Για γονείς διαζευγμένους προσκομίζεται βεβαίωση επιμέλειας
  8. Για γονείς που σπουδάζουν προσκομίζεται βεβαίωση σπουδών
  9. Για γονείς που εκπληρώνουν τις στρατιωτικές υποχρεώσεις προσκομίζεται σχετική βεβαίωση από το Στρατό
  • Για γονείς ή μέλη της οικογένειας ΑΜΕΑ προσκομίζεται οικεία βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή ΚΕΠΑ.
  • Για γονείς σε διάσταση προσκομίζεται φορολογική δήλωση ή άλλο επίσημο έγγραφο που να το αποδεικνύει.
  • Για παιδιά με χρόνιες παθήσεις, κινητικά προβλήματα ή καθυστέρηση λόγου προσκομίζεται διάγνωση από δημόσιο φορέα και επιπλέον απαιτείται και βεβαίωση γιατρού ότι μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του σταθμού.
  • Για γονείς φυλακισμένους προσκομίζεται σχετική βεβαίωση Δημοσίου φορέα.
  • Για παιδιά γυναικών κατοίκων ή δημοτών ,που φιλοξενούνται στο δίκτυο δομών κατά της βίας των γυναικών απαιτείται αντίστοιχη βεβαίωση.

 

 ΒΡΕΦΟΣ: ημερομηνία γέννησης από 1/3/2019 έως 1/3/2021

 

 ΝΗΠΙΟ: ημερομηνία γέννησης από 1/1/2018 ΈΩΣ 28/2/2019

 

Πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων μπορείτε να κατεβάσετε από το παρακάτω site.

www.dimosfx.gr

 

Για την ένταξη στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου τηρείται  σειρά προτεραιότητας, βάσει μοριοδότησης (άρθρο 7 παρ.3 του Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας, αρ. ΦΕΚ 497/02) ως εξής :

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (ΜΟΡΙΑ)

 

·       Επανεγγραφή νηπίων                                                       60 μόρια
·       Κάτοικος  Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος       55 μόρια (ξεχωριστά μόρια κάθε γονέας)
·       Εργαζόμενη/ος γονέας                        20 μόρια

(ξεχωριστά μόρια κάθε γονέας)

·       Μονογονεϊκή οικογένεια                   120 μόρια
·        Γονέας φυλακισμένος                                                        40 μόρια
·       Παιδιά οικογενειών με μέλος ΑΜΕΑ          20 μόρια
·       Άνεργη/ος γονέας  (ξεχωριστά μόρια κάθε γονέας) 10 μόρια
·       Γονέας φοιτητής/τρια (ξεχωριστά μόρια κάθε γονέας)     10 μόρια
·       Πατέρας στρατευόμενος 10 μόρια
·       Εισόδημα έως 7.000 €                             40 μόρια με ένα παιδί/45 με 2 παιδιά
·       Εισόδημα άνω 7.000 € -12.000 €             30 μόρια με ένα παιδί /35 με 2 παιδιά
·       Εισόδημα άνω 12.000 € – 20.000€             25 μόρια με ένα παιδί /30 με 2 παιδιά
·       Εισόδημα άνω 20.000 € – 25.000€             20 μόρια με ένα παιδί /25 με 2 παιδιά
·       Εισόδημα άνω 25.000 € – 30.000€                        10μόρια με ένα παιδί /15 με 2 παιδιά
·       Παιδιά Πολύτεκνων και Τρίτεκνων  οικογενειών              20 μόρια
·       Παιδιά με χρόνιες παθήσεις/ κινητικά προβλήματα      20 μόρια
·       Παιδιά με διαγνωσμένη καθυστέρηση λόγου20  μόρια
·       Διαζευγμένη/σε διάσταση μητέρα (τα 20 μόρια της διαζευγμένης ή σε διάσταση μητέρας θα τα λαμβάνει η αιτούσα με την προϋπόθεση ότι δεν μοριοδοτείται επιπλέον για τον πατέρα του τέκνου)   20 μόρια

 

·       Παιδιά γυναικών κατοίκων ή δημοτών, που φιλοξενούνται στο δίκτυο δομών κατά της βίας των γυναικών

60 μόρια

 

 

Μονογονεϊκή οικογένεια, όπως ορίζεται από το θεσμικό πλαίσιο ( ΦΕΚ 1139/11, τεύχος Β) υφίσταται σε περιπτώσεις χηρείας μονογονέα, άγαμης μητέρας με τέκνο χωρίς αναγνώριση από τον πατέρα, έκπτωσης του άλλου γονέα από την άσκηση της γονικής μέριμνας, αφαίρεσης γονικής μέριμνας του άλλου γονέα λόγω κακής άσκησης κ.λ.π.

 

Ορφανά τέκνα και από τους δύο γονείς εισάγονται υποχρεωτικά σε παιδικό/βρεφονηπιακό σταθμό, εφόσον έχουν όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά και ταυτόχρονα την ιδιότητα του κατοίκου.

 

Το Δ.Σ. του δήμου μπορεί να αποφασίζει για εξαιρετικούς λόγους που αφορούν παιδιά ευάλωτων και ευπαθών ομάδων, για την κατ΄εξαίρεση εγγραφή τους στους σταθμούς, ακόμη και με ελλιπή δικαιολογητικά, εφόσον αυτά είναι αδύνατον να προσκομισθούν, κατόπιν κοινωνικής έρευνας από το δήμο και σχετικής έκθεσης.

Εξαιρούνται οι ιατρικές βεβαιώσεις , με τις οποίες πιστοποιείται η υγεία και ο εμβολιασμός των παιδιών. (άρθρο 3, παρ 9 του Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, ΦΕΚ 4249/τεύχος Β, 5/12/17).

 

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :

 

1) Το σύνολο των μορίων που θα συγκεντρώνει το νήπιο θα προκύπτει από το άθροισμα των μορίων των παραπάνω κατηγοριών στις οποίες ανήκει η οικογένειά του.

2) Εάν υπάρξει ισοβαθμία μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αιτήσεων, η κατάταξη θα γίνεται με προτεραιότητα, βάσει του χαμηλότερου οικογενειακού εισοδήματος.

3) Εισόδημα που λαμβάνεται ως κριτήριο θεωρείται το συνολικό δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα που εντοπίζεται στο πεδίο του πίνακα Γ1 Εκκαθάριση Φ.Ε. του εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας .

4)  Η  φιλοξενία των νηπίων/βρεφών στους Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας θα γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των γονέων.

5) Τα μόρια επανεγγραφής δικαιούται το παιδί/βρέφος , εφόσον φιλοξενήθηκε τουλάχιστον 6 μήνες στον παιδικό ή βρεφικό σταθμό κατά την προηγούμενη χρονιά. Αν η αίτηση εγγραφής παιδιού/βρέφους σε βρεφικό ή παιδικό σταθμό έχει εγγεγραμμένο, την ίδια χρονική περίοδο,  αδερφό/ή στον εν λόγω σταθμό του Δήμου, τότε παίρνει τα μόρια επανεγγραφής.

6) Κατόπιν ελέγχου των κριτηρίων-μορίων θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων, σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς, σε ημερομηνία που θα είναι άμεσα εξαρτημένη από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής”. Για τις ανάγκες προγραμματισμού των γονέων θα αναρτηθούν προσωρινοί πίνακες εγγραφών – επιλαχόντων και απορριπτέων.

7) Η ανάρτηση των αποτελεσμάτων θα γίνει σε τέσσερις  διαφορετικούς πίνακες:

  • Πίνακας επιτυχόντων του Προγράμματος της ΕΕΤΑΑ (εφόσον εγκριθεί η συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα)
  • Πίνακας επιτυχόντων του Δ.ΝΦ.ΝΧ
  • Πίνακας επιλαχόντων
  • Πίνακας απορριπτέων

 

Δ/ νση Προσχολικής Αγωγής

Αχαρνών 464 και Αγ. Αναργύρων, Νέα Χαλκηδόνα, 3ος όροφος

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 2532047 εσωτ. 300, 302

 

Κοινωφελής Επιχείρηση Δ.Ν. Φιλαδέλφειας –  Νέας Χαλκηδόνας

Αγ. Αναργύρων 11, Νέα Χαλκηδόνα, 1ος όροφος

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 2514446 – 210 2514446

 

 

Για πληροφορίες και έντυπα:

 

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

 

Α΄ Παιδικός Σταθμός Νέας Φιλαδέλφειας

Σμύρνης 11, Νέα Φιλαδέλφεια

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 2511567

 

Β΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Φιλαδέλφειας

Μαιάνδρου 113, Νέα Φιλαδέλφεια

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 2516001

 

Γ΄ Παιδικός σταθμός Νέας Φιλαδέλφειας

25ης Μαρτίου 3, Νέα Φιλαδέλφεια

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 2529993

 

Α΄ Παιδικός Σταθμός Νέας Χαλκηδόνας

Κρυστάλλη 24 & Πεταλά, Νέα Χαλκηδόνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 2518224

 

Γ΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός Νέας Χαλκηδόνας

Οδυσσέως 2, Νέα Χαλκηδόνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 2523829

 

Βρεφικός Σταθμός Κοινωφελούς Επιχείρησης Νέας Χαλκηδόνας

Κρυστάλλη 24 & Πεταλά, Νέα Χαλκηδόνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 2511429

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ N. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ–N. ΧΑΛΚΗΔΟΝAΣ                    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:…../…../2021

                                                            ΑΡ.ΠΡΩΤ:     …………………                        

  Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΗΠΙΟΥ/ΒΡΕΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Παρακαλώ όπως εγκρίνετε την εγγραφήτου  παιδιού/βρέφους  μου στον…………………Παιδικό/Βρεφονηπιακό   Σταθμό Νέας …………………………………………………………

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ  
 

ΕΠΩΝΥΜΟ

   

Ημ/νία Γέννησης :  …../.…./…….

 

ΟΝΟΜΑ

  Γένος: Αγόρι      Κορίτσι

 

ΑΔΕΛΦΙΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:                                                            ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ:

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:                                                            ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ:

Στοιχεία για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση δικαιολογητικών –Δήμος, όπου είναι εγγεγραμμένη η οικογένεια

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ    
ΟΝΟΜΑ    
Α.Μ.Κ.Α.    
Α.Φ.Μ.    
Δ.Ο.Υ.    
Α.Δ.Τ.ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ    
ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ    
ΚΑΤΟΙΚΟΣ    
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ    
ΠΟΛΗ    
ΤΑΧ.ΚΩΔΙΚΑΣ    
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ    
ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΣΠΙΤΙΟΥ    
ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ    
ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΚΙΝΗΤΟ    

Α. Ποιός έχει την κηδεμονία του παιδιού;          ΠΑΤΕΡΑΣ                    ΜΗΤΕΡΑ  

Β. Ποιός θα έχει την ευθύνη για την προσέλευση και την αποχώρηση του; 1.______________________________________________________________________

 

2.______________________________________________________________________

 

3.______________________________________________________________________

Με την κατάθεση της αίτησής μου, δηλώνω ότι συμφωνώ για την αποθήκευση των στοιχείων της αίτησής μου στο Πληροφοριακό Σύστημα Αξιολόγησης Αιτήσεων Παιδικών Σταθμών που διαθέτει ο Δήμος μας, ώστε να αξιολογηθεί και να μοριοδοτηθεί  η αίτησή μου.

                                                                                Ο  ΑΙΤΩΝ/ Η  ΑΙΤΟΥΣΑ

 

 

 

ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΝΗΠΙΟΥ

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΗΠΙΟΥ:­_________________________________________

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ___________________________________________

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑ:_________________________________________

ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΤΕΡΑ:_____________________________________________________

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΤΕΡΑΣ:_______________________________________

ΗΛΙΚΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ:___________________________________________________

ΑΔΕΛΦΙΑ:____________________________________ΗΛΙΚΙΑ:________________

ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ( ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ): _____________________________________________________________________

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:_____________________________________________

E-MAIL:………………………………………………………………………………………………………….

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:_________________________________________________________

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΤΕΡΑ & ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ:________________________

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ & ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ:_______________________

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ:___________________________

ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΝΗΠΙΟΥ:______________________________________________

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΟΝΕΩΝ:

Άγαμοι        Έγγαμοι        Διαζευγμένοι        Σε διάσταση        Χηρεία       Συμβίωση

 

 



 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΟΝΕΩΝ:

 

ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:                                 ΠΑΤΕΡΑ                                  ΜΗΤΕΡΑΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος    
Δημόσιος Υπάλληλος    
Ελεύθερος  Επαγγελματίας    
Σπουδαστής/Σπουδάστρια    
Οικιακή Βοηθός    
Ανικανότητα για Εργασία    
Άνεργος/Άνεργη    
Εκπληρώνει  Στρατιωτική θητεία    
Άλλο    

Επιθυμώ το παιδί μου να παραμένει στο σταθμό για ύπνο

 

Ο  ΓΟΝΕΑΣ

 

_______________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΝΗΠΙΟΥ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ)

 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:_________________________________________________

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:___________________________________________

 

  1. Περιγεννητική κατάσταση:_________________________________________
  2. Ψυχοκινητική ανάπτυξη:___________________________________________
  3. Ομιλία_________________________________________________________
  4. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι από τα παρακάτω σημειώστε με Χ το ανάλογο τετράγωνο:

 

ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΜΕ Χ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Αλλεργία και που    
Σπαστική βρογχίτιδα    
Επιληψία    
Πυρετικοί σπασμοί    
Έλλειψη G6PD    

 

Άλλα νοσήματα:_______________________________________________________

 

  1. Καρδιολογικό πρόβλημα –Απώλεια συνειδήσεως:_______________________
  2. Χειρουργικές Επεμβάσεις:_________________________________________

 

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
     
     

 

  1. Παίρνει φάρμακα για χρόνιο νόσημα:_________________________________
  2. Εμβόλια:_______________________________________________________

 

ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΟΣΕΙΣ
DTP  
IPV  
HIb  
Ηπατίτιδα Β  
   
Ιλαράς-Ερυθράς-Παρωτίτιδας  
Μηνιγγιτιδόκοκκου C  
Πνευμονιόκοκκου  
Ανεμοβλογιάς  
Γρίπης  
Ηπατίτιδας Α  
Άλλα εμβόλια  

 

Για ειδικές περιπτώσεις  το πιστοποιητικό υγείας θα συνοδεύεται και από έκθεση  του ειδικού Ψυχολόγου ή Λογοπεδικού ή Φυσιοθεραπευτή.

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ

ΤΗΛΕΦΩΝΟΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ:_______________________________________________

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.