}
Αρχική / Slider / Iκανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των κατοίκων στην 700 Θεσπιέων

Iκανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των κατοίκων στην 700 Θεσπιέων

Το αίτημα των κατοίκων στην περιοχή του Κουκλακίου στη Νέα Χαλκηδόνα, έχει διατυπωθεί εδώ και πολλά χρόνια με όλους τους τρόπους. Μάζεψαν ακόμα και υπογραφές για να απαλλαγούν από την αναστάτωση που φέρνει στην καθημερινότητά τους, η λειτουργία της λαϊκής αγοράς στην οδό 700 Θεσπιέων, κάθε Σάββατο. Η λαϊκή λειτουργεί εκ περιτροπής ανά εξάμηνο, δεξιά ή αριστερά (προς την Ε.Ο Αθηνών Λαμίας) της οδού Δερβενακίων. Και το απλό αίτημά τους, να λειτουργεί όλο το χρόνο αριστερά προς την Εθνική Οδό στο κομμάτι της 700 Θεσπιέων που δεν έχει κατοικίες, επιτέλους υπερψηφίστηκε από Κοινοτικό Συμβούλιο της Νέας Χαλκηδόνας πριν λίγο καιρό και χθες από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, στο οποίο επέμενε να εισαχθεί πριν την έγκρισή του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ο Χ. Τομπούλογλου.

Το τυπικό του θέματος (εφόσον όλοι συμφωνούσαν) έφερε αναστάτωση και τελικά το θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα και τουλάχιστον από πλευράς Δήμου, άνοιξε ο δρόμος για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των κατοίκων. Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος είπε ότι προφανώς υιοθετεί την απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου, στο οποίο προεδρεύει μέλος της παράταξής του και προσυπογράφει το αίτημα των κατοίκων.

Αναμένεται η έγκρισή του και από τα άλλα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας.

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση Βούρου – Πέτσα για τα θέματα του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Yπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.