}
Αρχική / Slider / Συμπληρώνονται τα ηχοπετάσματα στην Εθνική Οδό

Συμπληρώνονται τα ηχοπετάσματα στην Εθνική Οδό

Αυτοψία στα έργα τοποθέτησης ηχοπετασμάτων κατά μήκος της Ε.Ο. και της οδού Θεσσαλονίκης στη συνοικία των Απομάχων της Νέας Φιλαδέλφειας, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 10 Μαρτίου ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρης Κοσκολέτος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:

“Τον τελευταίο χρόνο η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής μας, όμως η δουλειά του Δήμου δεν σταματά στην αντιμετώπιση των συνεπειών της. Υπήρχαν και υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Είμαστε εδώ και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με μοναδικό μας στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Η δουλειά συνεχίζεται…”

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Υποβολή ένστασης από τον συνδυασμό «Πολιτών Πολιτεία»!

Ενημερώνουμε ως οφείλουμε, τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας ότι η ανεξάρτητη δημοτική μας …

One comment

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ”ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΗΧΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ” …ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ, ΠΗΡΕ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ RENAULT ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 [και πιο παλια, αλλα οσοι τρεχανε το θεμα τοτε δεν υπαρχουν πια…] ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΗΧΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ …ΑΠΑΝΤΗΣΗ ” ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ” ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ.

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΜΑΧΩΝ ΖΕΙ ΚΟΣΜΟΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ (ΑΠΟ ΤΗ RENAULT ΚΑΙ ΠΕΡΑ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.