}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου ΝΦ- ΝΧ

Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου ΝΦ- ΝΧ

Πρόσκληση στη 13η Εθελοντική Αιμοδοσία

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας  Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία  με τους  Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι» καλούν τους συμπολίτες μας να δώσουν μήνυμα πρόληψης και ελπίδας συμμετέχοντας στη 13η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021 και ώρες από 14:00 έως 19:00 στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ., Λ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2, Νέα Φιλαδέλφεια).

Το μήνυμά μας είναι «Δεν δίνουμε φιλιά, δεν δίνουμε αγκαλιές δίνουμε όμως αίμα γιατί μας περισσεύει αγάπη».

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να καλύψουμε τις μεγάλες ανάγκες σε αίμα που έχουν προκύψει και προκύπτουν συνεχώς στο Δήμο μας.

Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και βοηθάμε  τους συνανθρώπους μας και τους συνδημότες μας. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.

 Οι αιτήσεις συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία παρακαλούμε να σταλούν στο  email της κοινωνικής υπηρεσίας tm_dygeias@dimosfx.gr ή να κατατεθούν στο Δημοτικό κτίριο Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3ος όροφος) μέχρι 02/03/2021.

 Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνο της υπηρεσίας και συγκεκριμένα στο: 210-2532047 (εσωτ. 304 ή 306).

 Για λόγους ασφαλείας και πρόληψης έναντι της διασποράς του κορωνοϊού όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία πρέπει προηγουμένως να έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους.

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.