}
Αρχική / Τοπικοί Σύλλογοι & Φορείς / Σερετάκης εναντίον Βασιλόπουλου (παρεξηγήθηκε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ)

Σερετάκης εναντίον Βασιλόπουλου (παρεξηγήθηκε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ)

Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (Δύναμη Πολιτών) παρεξηγήθηκε με την αποκάλυψη ότι το ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου -στο οποίο συμμετέχει- με ομόφωνη απόφαση ξεκίνησε την διαδικασία εξώσεων προσφύγων που θεωρούνται πλέον «μη επιλέξιμοι» για το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ. Ανάμεσα τους βρίσκεται πολύτεκνη οικογένεια τυφλού πρόσφυγα με 6 παιδιά. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα ισχυρίζεται ότι την συκοφαντούμε με ψέματα .

Αν η Δύναμη Πολιτών και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πρόβλημα με την απόφαση του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης ας απευθυνθούν στον εκπρόσωπό τους εκεί, όχι στη Λαϊκή Συσπείρωση.

Η απόφαση του ΔΣ της Κοινωφελούς (την οποία ψήφισαν) εφαρμόζει ακριβώς την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την οποία επικαλούνται (και την οποία επίσης ψήφισαν): «εφαρμογή όλων των νόμιμων διαδικασιών από το Δ.Σ. της Κοινοφελούς Επιχείρησης όσον αφορά τους ωφελούμενους και μη ωφελούμενους του προγράμματος ΕΣΤΙΑ«..

Σε ότι αφορά στους εργαζόμενους, ακόμα περιμένουμε να λυθεί η γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ  για τις 4 απολύσεις εργαζομένων στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

Βασιλόπουλος εναντίον Σερετάκη (συκοφαντία και ψέμα δεν είναι πολιτικές θέσεις)

Διαβάστε την έντυπη Φιλα-ηδόνα

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ.

Προς τον Δήμαρχο κ Βούρο Κύριε Δήμαρχε, Ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα ότι έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο  η προκήρυξη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.