}
Αρχική / Slider / Έκλεισαν δυο σχολεία της πόλης λόγω κορωνοϊού. Τι έπεται…

Έκλεισαν δυο σχολεία της πόλης λόγω κορωνοϊού. Τι έπεται…

Καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού συνεχίζεται, έκλεισαν από σήμερα και θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 24/3, με απόφαση των υπουργείων υγείας και παιδείας, δυο σχολεία της πόλης μας. Τα 1ο και 2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας. Πανελλαδικά έχουν κλείσει ήδη 75 σχολικές μονάδες. Στα δυο σχολεία (στα οποία δεν υπάρχει κρούσμα) συμπλήρωνε διδακτικές ώρες καθηγήτρια που υπηρετεί σε σχολείο του Γαλατσίου στο οποίο υπάρχει κρούσμα. Ο Δήμος εξετάζει το ενδεχόμενο να αναστείλει την λειτουργία των δραστηριοτήτων που λειτουργούν υπό την αιγίδα του και αναμένεται, πιθανότατα σήμερα, σχετική απόφαση.

Διαβάστε την ανακοίνωση που μας έστειλε ο Δήμος αργά χθες βράδυ 9/3/2020

Δελτίο Τύπου

Αναστολή λειτουργίας 1ου & 2ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Με αίσθημα ευθύνης ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι έπειτα από απόφαση  του Υπουργείου Παιδείας, με την ηγεσία του οποίου είμαστε σε διαρκή επικοινωνία, ώστε να έχουμε πλήρη και θεσμική ενημέρωση, για καθαρά προληπτικούς λόγους και χωρίς να υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα ή υποψία κρούσματος κορωνοϊού, θα παραμείνουν κλειστά από αύριο Τρίτη 10/03 έως 24/03/20 το 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας και το 2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνεχίζει να παρακολουθεί το θέμα με ψυχραιμία και σοβαρότητα, πάντα με γνώμονα την προστασία των δημοτών και της δημόσιας υγείας.

Διευκρινίζουμε για μία ακόμη φορά πως για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων και τα κριτήριά της, την αποκλειστική ευθύνη έχουν τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Υγείας μετά από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.