}
Αρχική / Slider / Τοπική Μονάδα Υγείας στο πρ. Αστυνομικό Τμήμα Νέας Χαλκηδόνας

Τοπική Μονάδα Υγείας στο πρ. Αστυνομικό Τμήμα Νέας Χαλκηδόνας

Ξεκίνησε η λειτουργία της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας που στεγάζεται στην οδό Μαραθώνος 29 (πρώην Αστυνομικό Τμήμα Ν.Χαλκηδόνας).
Η 1η ΤO.Μ.Υ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας στελεχώνεται με γενικούς ιατρούς, παιδίατρο, κοινωνικό λειτουργό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό και λειτουργεί καθημερινά 7.00 με 22.00, τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών.
Παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, όλων των ηλικιών. Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: ιατρική εξέταση, συνταγογραφήσεις, εμβολιασμούς, έκδοση βεβαιώσεων υγείας, δράσεις πρόληψης, ψυχοκοινωνική στήριξη.
Οι πολίτες που επιθυμούν να εγγραφούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα κάτωθι :
1. ΑΜΚΑ
2. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
3. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΚΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Κύριος στόχος είναι η ισότιμη και εύκολη πρόσβαση των κατοίκων της περιοχής σε μονάδες πρωτοβάθμιας Υγείας για υγειονομική φροντίδα και συμβουλευτικές υπηρεσίες και η δημιουργία ενός φακέλου με το ιατρικό ιστορικό για κάθε πολίτη ώστε τα νοσοκομεία να μην αποτελούν πλέον πρώτη επιλογή.
Οι ιατροί και το υπόλοιπο επιστημονικό προσωπικό δέχονται κατόπιν ραντεβού αλλά και έκτακτα περιστατικά.
Τους επόμενους μήνες αναμένεται να λειτουργήσει και η 2η ΤΟΜΥ στο Δήμο μας, μόλις ολοκληρωθούν οι τεχνικές εργασίες στην οδό Σαρανταπόρου 21, Πλατεία Κερκύρας, για την οποία θα υπάρξει νέα σχετική ανακοίνωση.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας των ιατρείων είναι 210-2533974, 210-2582043 και η ηλεκτρονική δ/νση 1tomy-neasfiladelfeias@1dype.gov.gr

IMG_4255

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.