}
Αρχική / Slider / Διαδραστικοί πίνακες σε σχολεία

Διαδραστικοί πίνακες σε σχολεία

Δελτίο τύπου της 2ης Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με διαδραστικούς πίνακες εξοπλίστηκαν όλα τα σχολεία της Β’θμιας Εκπαίδευσης

Την Πέμπτη 29/3/2018 ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των διαδραστικών πινάκων στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας. Οι ωφελούμενες σχολικές μονάδες ανέρχονται σε 10 από τις 12 που διαθέτει ο Δήμος και είναι σχολικές μονάδες που δεν διέθεταν ούτε ένα διαδραστικό σύστημα. Κάθε διαδραστικό σύστημα αποτελείται από τον διαδραστικό Πίνακα, τον βιντεοπροβολέα και τον φορητό υπολογιστή (laptop). Η προμήθεια και το κόστος εγκατάστασής τους καλύφθηκε από κονδύλι που διέθεσε με έκτακτη χρηματοδότηση ο Δήμος στη 2η Σ.Ε.Δ.Ε. Η επιλογή του τύπου του διαδραστικού πίνακα και η προμήθεια τους έγινε από κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά, σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες της.
Μετά τις διακοπές του Πάσχα όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου θα διαθέτουν τουλάχιστον ένα διαδραστικό σύστημα ώστε οι εκπαιδευτικοί να χρησιμοποιούν και οι μαθητές να ωφελούνται από την διαδραστική διδασκαλία. Οι δύο σχολικές μονάδες που δεν επιδοτήθηκαν είναι σχολεία που ήδη διέθεταν διαδραστικά συστήματα, τα οποία τα είχαν προμηθευτεί από προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, και η 2η Σ.Ε.Δ.Ε. ήδη χρηματοδότησε την μία για να προμηθευτεί εποπτικά εκπαιδευτικά μέσα που είχε ανάγκη σύμφωνα με την πρόταση της, η δε δεύτερη θα χρηματοδοτηθεί μόλις προτείνει τα μέσα που κρίνει το διδακτικό προσωπικό ότι είναι αναγκαία για την αρτιότερη εκπαιδευτική διδασκαλία των μαθητών της.

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.