}
Αρχική / Slider / Σοβαρές ελπίδες πρόκρισης για την ΑΕΚ

Σοβαρές ελπίδες πρόκρισης για την ΑΕΚ

Σοβαρές ελπίδες για πρόκριση στους 8

Γλυκιά ήττα γνώρισε στη Σμύρνη η ΑΕΚ η οποία στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του EHF Challenge Cup ηττήθηκε με σκορ 29-25 από την Γκόζτεπε. Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει την επόμενη εβδομάδα την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης, εφόσον νικήσει με 5 τέρματα ή με 4 και οι Τούρκοι πετύχουν από 24 τέρματα και κάτω.
Η Τούρκοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας γρήγορα το προβάδισμα με 5-1. Σταδιακά η ΑΕΚ βρήκε τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση, μειώνοντας με τον Μυλωνα σε 7-6. Παρόλα αυτά οι παίχτες τις Γκόζτεπε, ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν να προηγούνται στο ημίχρονο με σκορ 16-12.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα κι εκμεταλλευόμενοι την κακή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, ανέβασαν τη διαφορά που άγγιξε τα 8 τέρματα με το σκορ στο 25-17. Η είσοδος του Συγγάρη σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, άλλαξε εντελώς την εικόνα της αναμέτρησης κι εκεί που φαινόταν ότι η ΑΕΚ θα έφευγε με μια ήττα μισό αποκλεισμό, άρχισε να μειώνει τη διαφορά και με ενα επι μέρους σκορ 4-8 μέχρι το τέλος του αγώνα το σκορ διαμορφώθηκε σε 29-25, γεγονός που δίνει ελπίδες στην ενωση να ανατρέψει τη διαφορά και να πάρει την πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ.
ΓΚΕΖΤΕΠΕ (Μερτ Γεντικαρά): Χατσίογλου, Εντς, Οζμουσούλ, Κριωτσίκοφ, Γάτκιν, Όρνεκ 6, Κέβιτς 3, Ναλμπάντογλου 5, Ντίρεκ 1, Καραρσλάν, Βουκίσεβιτς 1, Τσάτκιν, Κάκιτς, Τσελέμπι 2, Σουίρεφ 5, Γιλντίζ

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 4, Γεωργιάδης, Χόγκας 6, Ζαμπούνης 4, Π. Νικολαΐδης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 2, Δομπρής, Βαμβακάς 1, Αργυρού 3, Βραζάλιτσα 1, Μυλωνάς 3.

Διαιτητές: Ερσοφ – Παβλιούκοφ (Ρωσία) Δίλεπτα: 4-6 Πέναλτι: 5/6-1/2

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.