}
Αρχική / Slider / Το Σωματείο Εργαζομένων κατηγορεί την διοίκηση Βασιλόπουλου

Το Σωματείο Εργαζομένων κατηγορεί την διοίκηση Βασιλόπουλου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκδόνας στη χτεσινή συνεδρίασή του (23/1/2018), αποφάσισε κατά πλειοψηφία (5 ΥΠΕΡ 3 ΚΑΤΑ), να εκδόσει το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.
Το φως της τοπικής δημοσιότητας είδαν διάφορες ανακοινώσεις και δηλώσεις οι οποίες σκοπό είχαν στην πραγματικότητα να αμφισβητήσουν και να διαστρεβλώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών του Σωματείου Εργαζομένων.
Το χορό άνοιξε η συνδικαλιστική παράταξη των «Ανεξάρτητων» η οποία μίλησε για «αριθμητική και όχι πραγματική πλειοψηφία στο Δ.Σ ». Τη σκυτάλη πήρε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ανανιάδης ο οποίος χαρακτήρισε ως παραταξιακή ανακοίνωση του Σωματείου.
Να επαναλάβουμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών έδωσε τις 4 έδρες στους Ανεξάρτητους , τις 3 έδρες στην ΔΑΣ-ΟΤΑ και τις 2 έδρες στην ΕΑΚ από τις 9 έδρες του Δ.Σ. Αυτή είναι και η αριθμητική και η πραγματική απεικόνιση του αποτελέσματος και δεν αμφισβητείται.
Από την εικόνα επίσης του αποτελέσματος μπορεί κανείς να καταλάβει (εκτός μάλλον του κ. Ανανιάδη που δεν του άρεσε η ανακοίνωση) ότι καμιά παράταξη από μόνη της δεν έχει την πλειοψηφία για να εκδίδει ανακοινώσεις.
Βέβαια η διοίκηση του Δήμου δεν είχε τις ίδιες απορίες για το αν μια παράταξη ή το Δ.Σ του Σωματείου διοργάνωσε την Τετάρτη 17/1/2018 συνάντηση στο γκαράζ. H δημοτική αρχή μπορεί να συνεχίζει να έχει της προτιμήσεις της, όμως πρέπει να καταλάβει ότι οι εκλογές τέλειωσαν και πρέπει να σεβαστεί και να αποδέχεται της συλλογικές αποφάσεις του σωματείου και όχι μιας συγκεκριμένης παράταξης.
Η μέθοδος 2 μέτρα και 2 σταθμά καλά κρατεί!!
Το Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.