}
Αρχική / Slider / Εμπλοκή αντιδημάρχου στις εκλογές του σωματείου εργαζομένων

Εμπλοκή αντιδημάρχου στις εκλογές του σωματείου εργαζομένων

Την εμπλοκή της διοίκησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο σωματείο εργαζομένων του Δήμου, κατάγγειλε στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Σύμβουλος Δανάη Γκούμα.
Όπως ανέφερε, διαβάζοντας ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σωματείου, η αντιδήμαρχος Ευτυχία Παπαλουκά επέτρεψε, σε πολυμελή αντιπροσωπεία υποψηφίων παράταξης που συμμετείχε στις εκλογές, να κάνει προεκλογικό αγώνα σε υπηρεσιακή συνάντηση της ίδιας, με τις σχολικές καθαρίστριες που έγινε την Τρίτη 12/12/2017 στο Δημοτικό κατάστημα της οδού Ραιδεστού. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι σε άλλη περίπτωση, με το πρόσχημα της διεξαγωγής των εκλογών, ο Δήμαρχος απέκλεισε από συνάντηση, με θέμα τους εργαζόμενους στο νεκροταφείο, τον επικεφαλής άλλης παράταξης.
Η κ. Γκούμα ζήτησε το θέμα να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο. Η κ. Παπαλουκά απάντησε ότι δεν θεωρεί το θέμα τέτοιο ώστε να χρειάζεται κάποιος να απολογηθεί.
Όπως μας ενημέρωσε η κ. Γκούμα σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του σωματείου αναρτήθηκε στο Δημαρχείο και άλλους χώρους στις 9/1/2018.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων

IMG_3465

Διαβάστε επίσης

Βολές εκατέρωθεν για τις παιδικές χαρές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παιδικές χαρές εντός των διοικητικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.