}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Έντονη διαμαρτυρία της Λαϊκής Συσπείρωσης

Έντονη διαμαρτυρία της Λαϊκής Συσπείρωσης

Την έντονη διαμαρτυρία της Λαϊκής Συσπείρωσης για την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής σε δυο θέματα εκφράζει με επιστολή της η Δημοτική Σύμβουλος Δανάη Γκούμα. Ακολουθεί το ερώτημα που κατατέθηκε και αφορά την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων και την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου.

ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Δύο φλέγοντα ζητήματα για το Δήμος μας, την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και τη ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, τα οποία αποτελούν σημεία της κυβερνητικής πολιτικής ώστε να περάσει η αντιλαϊκή επίθεση και στη Τοπική Διοίκηση, έχετε δεσμευτεί να θέσετε ως θέματα στην «αμέσως» επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου.
Μάλιστα για την αξιολόγηση δεσμευτήκατε από τις 4 Οκτώβριου ότι θα συζητηθεί στο αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, ενώ για την ιδιωτικοποίηση προσπαθήσατε το αποφύγετε.
Πότε επιτέλους θα μπουν στην ημερήσια διάταξη τα παραπάνω θέματα;
Τι εξυπηρετεί και πως δικαιολογείτε την καθυστέρηση αυτή;

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …