}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Θ. Λέκκας: οι μάσκες έπεσαν…

Θ. Λέκκας: οι μάσκες έπεσαν…

 

Επειδή ορισμένες τοποθετήσεις δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες και σχετικά με την ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών που μεταξύ άλλων αναφέρετε σε θέματα “Αναπτυξιακής Πολιτικής” η πλήρης αλήθεια για να γνωρίζει και ο τελευταίος συμπολίτης μας τι ακριβώς συμβαίνει…
“Συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών είστε υπόλογοι απέναντι στον λαό της πόλης διότι μαζί με τον γνωστό σε όλους πολιτικό συνέταιρο της Καρδιάς σας, προσπαθήσατε να βάλετε ένα ακόμα εμπόδιο στην λειτουργία του Δήμου καταψηφίζοντας σχεδόν τα πάντα στην Οικονομική Επιτροπή σχετικά με το 100% χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης!!
Προσπαθήσατε να βάλετε ένα ακόμα ανάχωμα, να μπλοκάρετε την προσπάθεια του Δήμου να αντλήσει περί τα 18.000.000€ (ποτέ άλλοτε στην ιστορία του ο Δήμος δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό) από ένα χρηματοδοτικό εργαλείο για έργα που θα αλλάξουν και θα εκσυγχρονίσουν τον Δήμο μας!!
Οι προτάσεις μας έχουν κατατεθεί και σύντομα όταν θα έχουμε τα θετικά αποτελέσματα που αναμένουμε θα μάθει αναλυτικά ο κάθε συμπολίτης μας τι διεκδικήσαμε και πως προσπαθήσατε να σταματήσετε την πρόοδο της πόλης με έναν και μόνο σκοπό, να αποτύχει η δημοτική αρχή!!
Οι μάσκες του δήθεν ενδιαφέροντος για το καλό της πόλης έπεσαν και συντομότερα από ότι νομίζετε θα βρεθείτε υπόλογοι απέναντι στον λαό της πόλης μας.
Τέλος, συνεχώς “ξεχνάτε” να αναφέρετε πως το έργο του παιδικού σταθμού που θα κατασκευάσει η Μητρόπολη δεν αφορά μόνο το κόστος κατασκευής αλλά και της 25ετούς λειτουργίας.
Ακόμα και εάν υπήρχε χρηματοδότηση για την κατασκευή του, το κόστος λειτουργίας για έναν παιδικό σταθμό δυναμικότητας 100 παιδιών -βρεφών ανέρχεται σε περίπου 300.000€ ετησίως Χ 25 έτη = 7.500.000€. Κόστος που καλύπτει η Μητρόπολη και άρα δεν επιβαρύνει τον δημότη..”
Κριτές όλων μας οι συμπολίτες μας…

* Ο Θάνος Λέκκας είναι ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος – Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.