}
Αρχική / Slider / Δήμος ΝΦ-ΝΧ: επιτυχημένη η αιμοδοσία

Δήμος ΝΦ-ΝΧ: επιτυχημένη η αιμοδοσία

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 14η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 η αιμοδοσία που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως σκοπό της την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας. Συνολικά προσήλθαν κατόπιν ραντεβού 43 άτομα και συγκεντρώθηκαν 31 φιάλες αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) με αυστηρή τήρηση των προληπτικών μέτρων προστασίας και των οδηγιών του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν σε ένα ακόμη κάλεσμα του Δήμου μας για αύξηση των αποθεμάτων αίματος.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές.

Γιατί όπως είναι γνωστό το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται!

 

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης στον Ποντιακό Ελληνισμό

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», εν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.