}
Αρχική / Τοπικοί Σύλλογοι & Φορείς / Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aυταρχισμός, ύβρεις και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις από την διοίκηση Βούρου

Τη Δευτέρα 11/5 γίναμε θεατές ενός ακόμη Δημοτικού Συμβουλίου-παρωδίας, όπου ξεχείλιζε από ψέματα, ύβρεις και αλαζονική συμπεριφορά από την πλευρά του δημάρχου και των στελεχών της διοίκησης. Όσο και αν η διοίκηση επιχειρεί με φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα να επιρρίψει ευθύνες στην αντιπολίτευση για την πρωτοφανή εικόνα της πόλης, όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν εξόχως αποκαλυπτικά για τις ευθύνες και τις επιδιώξεις της διοίκησης Βούρου.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Αποκαλύφθηκε ότι στον προϋπολογισμό του 2020 δεν υπήρχε πρόβλεψη για ξεχορτάριασμα, ούτε του άλσους, ούτε των κοινόχρηστων χώρων της πόλης, με αποτέλεσμα η πόλη μας να θυμίζει ζούγκλα, κάτι που η δημοτική αρχή «θυμήθηκε» τέλη Απρίλη, όταν και έφερε το αντίστοιχο θέμα προς ψήφιση στην Οικονομική Επιτροπή.
  • Αποκαλύφθηκε ότι τα καδοπλυντήρια μπορούν να επισκευαστούν με 2.700 ευρώ μέσα σε μία εβδομάδα, τη στιγμή που η δημοτική αρχή ψευδώς επικαλείται δυσκολία στην εξεύρεση ανταλλακτικών.
  • Αποκαλύφθηκε ότι τα μισά απορριμματοφόρα είναι παροπλισμένα, αφού δεν υπάρχει πρόνοια για την τακτική τους συντήρηση.
  • Αποκαλύφθηκε ότι η δημοτική αρχή σκοπεύει να δώσει 10.000 ευρώ για το πλύσιμο 1700 κάδων, όταν άλλοι Δήμοι δίνουν λιγότερα από τα μισά χρήματα για τους διπλάσιους κάδους.
  • Αποκαλύφθηκε ότι παρά τις διθυραμβικά δελτία τύπου περί απολύμανσης των κάδων τους προηγούμενους μήνες, δεν πλύθηκαν παρά ελάχιστοι κάδοι μόνο στο κέντρο της πόλης.
  • Αποκαλύφθηκε τέλος ότι παρά την έγκριση 12 προσλήψεων μόνιμου προσωπικού εργατών πρασίνου, η Δημοτική αρχή τις πάγωσε και η ίδια δηλώνει ψευδώς ότι υπάρχει απαγόρευση προσλήψεων!!!

Ο κ. Βούρος και οι συν αυτώ, αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απολογηθούν στους πολίτες για την πρωτοφανή εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει η πόλη μας, προσπάθησαν να διαλύσουν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκτοξεύοντας λάσπη κατά της αντιπολίτευσης και ύβρεις κατά των εκπαιδευτικών λειτουργών.

Έφτασαν μάλιστα στο πρωτοφανές σημείο αυταρχισμού να απαγορεύουν την ψηφοφορία, ανάγοντας τους εαυτούς τους αυθαίρετα σε ελεγκτές νομιμότητας και να ερμηνεύουν την ψήφο της αντιπολίτευσης και την απόφαση που τελικά ελήφθη με πλειοψηφία.

Τους ενημερώνουμε ότι όσο και αν επιχειρούν να θέσουν την αντιπολίτευση στο περιθώριο και να παραχαράξουν αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εμείς θα είμαστε εδώ, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της πόλης και των συνδημοτών μας.

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα του Απριλίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Παραδοσιακά όργανα, Ισπανικά, ρομποτική και άλλα προγράμματα από το ΠΠΙΕΔ

 Τα προγράμματα του ΠΠΙΕΔ. Ελληνικά παραδοσιακά όργανα – λαούτο, ούτι & κρουστά Μαθήματα ελληνικής παραδοσιακής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.