}
Αρχική / Slider / Κοινή δράση ΕΛ.ΑΣ. και Δημοτικής Αστυνομίας

Κοινή δράση ΕΛ.ΑΣ. και Δημοτικής Αστυνομίας

Νέα Φιλαδέλφεια, 23/03/20

Σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και έπειτα από τις εξαγγελίες του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος σε κοινή σύσκεψη με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας, Αστυνόμο Α’, Ηλία Τσαγκάρη καθώς και με τον εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας Σωτήρη Κοσκολέτο, αποφάσισαν από κοινού δράσεις που αφορούν την τήρηση των μέτρων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για την πρόληψη και την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό.

Ήδη από το πρωί η Αστυνομία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 80 ελέγχους σε οχήματα και πεζούς, ενώ κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας ελέγχουν την κίνηση στο Άλσος, τους ελεύθερους και ανοικτούς χώρους της πόλης μας.

Πέραν τούτου κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας ξεκίνησε ενημέρωση σε όλα τα καταστήματα του Δήμου που παραμένουν ανοικτά για το κοινό, για τον τηλεφωνικό αριθμό που μπορούν να καλούν οι ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας σε περίπτωση ανάγκης.

Ήδη την συγκεκριμένη ενημέρωση επικοινωνεί και με ηχητικό μήνυμα ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Δήμου.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης μας, που από την πλευρά τους τηρούν τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν και ως εκ τούτου συμβάλουν στην προστασία της υγείας όλων μας!

 

Ο Δήμαρχος                             Ο εντεταλμένος Σύμβουλος Δημ. Αστυνομίας

Γιάννης Βούρος                                 Σωτήρης Κοσκολέτος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.