}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Κοσκολέτος: κάνουμε έκκληση… να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε

Κοσκολέτος: κάνουμε έκκληση… να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε

Αγαπητοί συμπολίτες,

Τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα, ο Δήμος μας αλλά και οι ίδιοι εμείς προσωπικά επιβάλλεται και πρέπει όλοι μας, να συνυπολογίσουμε το βαθμό της ευθύνης που μας αναλογεί έτσι ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας.

Ο λόγος που γράφονται τούτες οι γραμμές είναι μια τυπική επίσκεψη στο Άλσος μας σήμερα με κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας ύστερα από καταγγελίες συμπολιτών μας . Παρά τις προληπτικές απαγορεύσεις από πλευράς Δήμου, παρά τις απαγορεύσεις από πλευράς κράτους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Υπηρεσιών του Δήμου να θωρακίσουν μέσω του κλεισίματος του Άλσους όλους εμάς, ασυνείδητοι βανδάλισαν τις σημάνσεις και κατέστρεψαν τις ανακοινώνεις περί απαγόρευσης της επισκεψιμότητας του Άλσους αυτές τις κρίσιμες ημέρες για την εξάπλωση του ιού.

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτές τις μέρες του «εγκλεισμού» μας, πως το Άλσος επισκέπτονται κατά κύριο λόγο το πρωί γονείς με τα παιδιά τους και άνθρωποι που αθλούνται, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας και τις βραδινές έφηβοι και νεαροί. Το Άλσος μας μπορεί να είναι ένας ανοικτός χώρος, παρόλα αυτά οι επιφάνειες που χρησιμοποιούμε (τραπέζια, πάγκοι και καθίσματα, όργανα γυμναστικής κ.α.) είναι επιφάνειες που χρησιμοποιούν μαζικά όλοι οι επισκέπτες του Άλσους. Όσο και να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την επισκεψιμότητα είναι πρακτικά αδύνατο να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία σε ανοικτούς χώρους και χώρους άθλησης όταν καταστρέφονται από ασυνείδητους οι ανακοινώσεις και τα μέτρα φύλαξης αυτών των χώρων πόσο μάλλον δε στο σύνολο των 465 στρεμμάτων του Άλσους μας.

Κάνουμε έκκληση, κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, να σεβαστούμε τον αγώνα που γίνεται από τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και να προστατεύσουμε πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας κι αυτούς που αγαπάμε.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας

Κοσκολέτος Σωτήριος

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.