}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Ακόμα μια μεγάλη νίκη…

Ακόμα μια μεγάλη νίκη…

Το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαρτίου η ΦΕΑ υποδέχτηκε στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας τον ΑΟ Ένωσης Ιλίου για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Αντρών.

Στην προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ των 2 ομάδων, η Ένωση Ιλίου είχε πάρει την νίκη με τελικό σκορ 77-69. Επομένως, το μόνο που είχε στο πλάνο της η ομάδα του κόουτς Καρατζά ήταν η νίκη.

Αυτο φάνηκε από τα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα του αγώνα, όπου η ΦΕΑ ξεκίνησε με εκρηκτικό ρυθμό σημειώνοντας 2 συνεχόμενα τρίποντα στις πρώτες 2 επιθέσεις της. Πολύ καλή εικόνα και στην άμυνα στο 1ο 5λεπτο της 1ης περιόδου, κρατώντας την αντίπαλη ομάδα σε χαμηλό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν την διαφορά στους 4 πόντους για την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Στα επόμενα 2 δεκάλεπτα το σκορ ήταν κοντά, με την ΦΕΑ να βρίσκεται μπροστά μέχρι και λίγο πριν το ημίχρονο. Μερικά απρόσεκτα λάθη της στοιχησαν και την άφησαν πίσω με μια μικρή διαφορά (39-42). Η 3η περίοδος κύλησε σε ήπιους ρυθμούς, και με τις 2 ομάδες να προσπαθούν να βρουν τις ανάσες τους για τη συνέχεια του αγώνα.

Στο 4ο δεκάλεπτο οι παίκτες της ΦΕΑ μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη. Εξαιρετικές ομαδικές αλλά και ατομικές προσπάθειες των παικτών οδήγησαν την ΦΕΑ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ και να κυνηγάει και την διαφορά. Εξαιρετικά εύστοχοι οι παίκτες της ΦΕΑ στην 4η περίοδο, όπου συνολικά πέτυχαν 33 πόντους, 15 εκ των οποίων ήταν από σουτ 3ων πόντων.

Μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 88-80!! ?

 

Σκορ περιόδων : 21-17, 18-25, 16-17, 33-21.

 

ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ (Καρατζάς-Καρακατσάνης): Καστανιώτης 6, Μπάρδας 17 (3), Τσακίρης 4, Στεργιάκης 34 (4), Λίτσος 6, Αναούνης, Τρικαλιωτης 2, Πανουσοπουλος, Μιχόπουλος 9 (1), Μοίρας, Καραλαυθέρης 10 (1), Δρακάκης.

 

Ένωση Ιλίου (Πανούλιας-Βελτσίστας): Ραγιάς, Μπέλλας Γ. 16 (3), Γεροκώστας 7, Φούντας 4, Μπολατόγλου 25 (2), Κατσαρός, Μπελλάς Α. 6, Ραλλάκης, Μανταλβάνος 10, Τσιουμπρής 6, Δαρμής 6 (2), Βάτσιος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.