}
Αρχική / Τοπικοί Σύλλογοι & Φορείς / Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 Μειοψηφία και με τη βούλα η διοίκηση Βούρου

Χρειάστηκαν 350 λέξεις και μπόλικα ψέματα στην τελευταία ανακοίνωση της παράταξης του κ. Βούρου για να αποκρυφτεί ένα και μόνο γεγονός: ότι η διοίκηση Βούρου είναι πλέον μειοψηφία, όχι μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Δυστυχώς για την πόλη μας, το συνονθύλευμα που συγκροτήθηκε μέσα σε λίγους μήνες με αποκλειστικό στόχο τη νομή της εξουσίας και την πιστή υποταγή στα μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα, πνέει τα λοίσθια. Όσο για τις περίφημες αρχές και αξίες που επικαλείται η ανακοίνωση, αυτές μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορούν να ακουστούν όταν όλοι και όλες γνωρίζουν τον τρόπο που πολιτεύεται η σημερινή δημοτική αρχή.

Τέλος, απαιτεί πραγματικά μεγάλο θράσος να παρουσιάζονται η Δημοτική Συγκοινωνία και η σχεδιαζόμενη ανάπλαση του Πετάλου Νησίδας ως έργα της σημερινής δημοτικής αρχής μέσα σε 5 μήνες!!!

Η δημοτική συγκοινωνία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε, έστω και καθυστερημένα, επί της δημοτικής αρχής της Δύναμης πολιτών, ενώ το Πέταλο Νησίδας διεκδικούνταν επί χρόνια και περιήλθε στο Δήμο μας πάλι επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Η κομπορρημοσύνη δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος. Ακόμη περισσότερο όταν βασίζεται στη δουλειά άλλων…

10.2.2020

Διαβάστε επίσης

Νέα αποχώρηση από την συμπαράταξη Τομπούλογλου- Παπαλουκά

Με μια ανακοίνωσή της στο κοινωνικό δίκτυο facebook αποχώρησε σήμερα από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.