}
Αρχική / Slider / Το Magic Diabetes Bus στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το Magic Diabetes Bus στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στην κεντρική πλατεία του Δήμου μας (Πλατεία Πατριάρχου), θα βρίσκεται το Magic Diabetes Bus του φορέα «Με Οδηγό το Διαβήτη» την προσεχή Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμος μας επιλέχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, λόγω των πολλαπλών δράσεων και προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας, του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.

Το Magic Diabetes Bus παρέχει, για τους μεγάλους και μικρούς του φίλους καθώς και τους γονείς τους, ένα μαγικό ταξίδι με:

– Ενημέρωση για θέματα Σακχαρώδους Διαβήτη από Ιατρό, Διατροφολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

– Εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά και εφήβους σε σχέση με το Σακχαρώδη Διαβήτη.

– Ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την αξία και τη σημασία του εμβολιασμού. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις και διατρέχουν σε τριπλάσιο ποσοστό κίνδυνο να νοσήσουν από πνευμονία, σε σχέση με τους υγιείς συνομήλικούς τους.

– Σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής και Αισθητικής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ θα επιβιβαστούν στο Magic Diabetes Bus και, από τις 17:00 έως τις 21:00 θα επιφυλάσσουν ξεχωριστές γευστικές, γλυκές και χρωματιστές εκπλήξεις για μικρούς και για μεγάλους.

Το Diabetes Magic Bus θα προσφέρει ενημέρωση από τις 10:30 π.μ. το πρωί έως τις 15:00 μ.μ. το μεσημέρι και από τις 17:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ. το βράδυ.

Για πληροφορίες: τηλ 2102532047 (εσωτ. 312, 304)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.