}
Αρχική / Slider / Ξεκινούν την Κυριακή οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα

Ξεκινούν την Κυριακή οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα

Σε εορταστική ατμόσφαιρα μπαίνει η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, θα ανάψει στο Πάρκο Μικρασιατών, στις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα. Ο Δήμος, ετοίμασε για την περίοδο των εορτών εξαιρετικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους τόσο στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και στη Νέα Χαλκηδόνα. Ας απολαύσουμε τις όμορφες στιγμές που μπορούν να μας προσφέρουν οι γιορτινές μέρες που έρχονται, με το βλέμμα μας στραμμένο και προς τους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα.

 

Το μήνυμα του Δημάρχου

Αγαπητές  συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες

Η γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης,  της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων.

Τα μηνύματα των Χριστουγέννων, ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε επίκαιρα.

Σε αυτό το πλαίσιο στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, κόντρα στις όποιες δυσκολίες, επιθυμούμε φέτος να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Έτσι, που να μην είναι απλώς μια ανάπαυλα, ένα ακόμη διάλειμμα από τη σκληρή καθημερινότητα, αλλά μία αρχή ώστε να βιώσουμε το πραγματικό μήνυμα των ημερών με χαρά, θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Γι’ αυτό ο Δήμος μας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις δρόμου, χριστουγεννιάτικες συναυλίες, καθώς και όμορφες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους, τα παιδιά.

Θέλουμε αυτή η γιορτινή διάθεση, να αποτυπωθεί και στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, που φιλοδοξούμε να είναι ο καλύτερος που υπήρξε ποτέ.

Όμως, για να έχει νόημα  ο στολισμός της πόλης, και να μην είναι απλώς μία βιτρίνα, πρέπει ο φετινός εορτασμός να γίνει υπόθεση όλων μας.

Ο  καθένας και η καθεμιά, ταυτόχρονα με τη συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις, ας εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη στους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας.

Γι’ αυτό το λόγο σας καλούμε να προσφέρετε τρόφιμα και φάρμακα για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού φαρμακείου, στα σημεία συγκέντρωσης που θα υπάρχουν σε κάθε εκδήλωση.

Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας, τους φίλους σας και τους δικούς σας ανθρώπους, να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με αισιοδοξία, που είναι η κινητήριος δύναμη για την εκπλήρωση των ονείρων μας.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Στις 18/9 η ονοματοδοσία στο κλειστό ¨Απ. Κόντος»

Έπειτα από την προ μηνών πρόταση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.